بایدن به پوتین درباره حمله روسیه به اوکراین هشدار داد
این ترکیبی از عکسها که در 6 دسامبر 2021 ایجاد شده است، جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا را در مراسم امضای قرارداد در کاخ سفید در واشنگتن در 18 نوامبر 2021، و ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه را در کنگره حزب روسیه متحد در مسکو در 4 دسامبر نشان میدهد. 2021
گتی ایماژ
یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا روز دوشنبه به خبرنگاران گفت، جو بایدن، رئیس جمهور روسیه به ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه هشدار خواهد داد که ایالات متحده آماده است تا در صورت حمله مسکو به اوکراین، اقدامات متقابل اقتصادی شدیدی را اعمال کند.
این تماس ویدیویی که قرار است برای روز سهشنبه برگزار شود، در بحبوحه تشدید تنشها که بخشی از آن به دلیل استقرار نگرانکننده نیروها و تجهیزات دفاعی روسیه در امتداد مرز این کشور با اوکراین است، انجام میشود.
این مقام که برای بحث در مورد جزئیات مذاکرات آتی بایدن و پوتین از ذکر نام خودداری کرد، گفت: «این تحرکات در راستای برنامهریزیهایی است که در روند تشدید تنش نظامی در اوکراین شاهد آن هستیم».
این مقام گفت: ما با شرکای اروپایی خود در مورد اینکه در صورت تشدید تنش نظامی روسیه در اوکراین به طور جمعی چه خواهیم کرد، گفتگوهای فشرده ای داشتیم. وی افزود: ما معتقدیم که راه رو به جلو داریم که شامل اقدامات متقابل اقتصادی قابل توجهی از سوی اروپا و ایالات متحده خواهد بود که در صورت تصمیم به ادامه کار، آسیب اقتصادی قابل توجه و جدی به اقتصاد روسیه وارد خواهد کرد.
این مقام دولت از گفتن اینکه آیا ایالات متحده در صورت حمله به روسیه اقدام نظامی مستقیمی علیه روسیه انجام خواهد داد، خودداری کرد.
در هفتههای اخیر، اوکراین به واشنگتن و متحدان اروپایی هشدار داده است که نیروهای روسیه در امتداد مرز شرقی این کشور انباشته شدهاند، اتفاقی که شبیه حمله مسکو به کریمه در سال 2014 است. الحاق شبهجزیره دریای سیاه سر و صدای بینالمللی را برانگیخته و مجموعهای از تحریمها را علیه این کشور برانگیخته است. مسکو مدت کوتاهی پس از تهاجم به شرق اوکراین، جنگ بین نیروهای دولتی و جدایی طلبان مورد حمایت روسیه در گرفت.
یک سند طبقه بندی نشده اطلاعاتی ایالات متحده که توسط رویترز به دست آمده است، فعالیت نظامی روسیه در خاک روسیه و کریمه الحاق شده به روسیه در نزدیکی مرز با اوکراین را نشان می دهد.
رویترز
وی افزود: برای روشن بودن، ما نمی دانیم که آیا رئیس جمهور پوتین در مورد تشدید بیشتر درگیری نظامی در اوکراین تصمیم گرفته است یا خیر. اما ما می دانیم که اگر تصمیم به انجام این کار بگیرد، او این ظرفیت را دارد که در چنین تنشهایی شرکت کند.»
این مقام افزود: ما این کتاب روسی را قبل از سال 2014، زمانی که روسیه آخرین بار به اوکراین حمله کرد، دیده ایم.
کرملین در عین حال، گمانه زنی ها مبنی بر آماده شدن مسکو برای حمله به اوکراین را رد کرده و از حق خود برای استقرار نیرو در خاک خود دفاع کرده است.
اوکراین قبلاً تجاوز روسیه را بهانه ای برای تسریع درخواست خود برای عضویت در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، قدرتمندترین ائتلاف نظامی جهان، ذکر کرده بود. اوکراین در سال 2002 اعلام کرد که به دنبال پیوستن به ناتو است. مسکو جاه طلبی اوکراین را برای پیوستن به ائتلاف خط قرمز خواند.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین پیشتر در روز دوشنبه وضعیت روابط آمریکا و روسیه را "غم انگیز" توصیف کرد و مخالفت مسکو با گسترش ناتو را تکرار کرد.
پسکوف در یک کنفرانس مطبوعاتی قبل از گفتگو گفت: "وضعیت پرتنش پیرامون اوکراین و ناتو در نزدیکی مرزهای ما مورد بحث قرار خواهد گرفت. و ابتکار رئیس جمهور پوتین برای تضمین های بلندمدت برای امنیت روسیه. همه این موضوعات مورد بحث قرار خواهد گرفت."
سیاست CNBC
بیشتر از پوشش سیاسی CNBC را بخوانید:
وی افزود: البته روابط دوجانبه که همچنان در وضعیت اسفناکی به سر می برد، مورد بحث قرار خواهد گرفت.
هفته گذشته، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از مسکو خواست تا تنشها را کاهش دهد و تکرار کرد که تعهد این ائتلاف به حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین «تزلزل ناپذیر باقی میماند».
«اوکراین یک کشور مستقل و مستقل است. و هر ملت مستقل و مستقل حق دارد مسیر خود را انتخاب کند، از جمله اینکه میخواهد بخشی از چه نوع اقدامات امنیتی باشد. استولتنبرگ در جریان نشست ناتو در ریگا، لتونی، گفت: بنابراین اوکراین و 30 متحد خود باید تصمیم بگیرند که چه زمانی اوکراین آماده پیوستن به ائتلاف است.
"[Russia] استولتنبرگ گفت: هیچ حق وتو و هیچ حقی برای مداخله در این روند وجود ندارد.
[ad_2]