نیمی از انگلستان برنج نقض محدودیت آرسنیک برای کودکان هشدار می دهند دانشمندان

دانشمندان به نام برای برچسب زدن به هشدار عمومی در مورد سطح آرسنیک در برنج, پس از تحقیقات نشان داده نیمی از ارقام برنج مورد مطالعه بیش از حداکثر محدودیت در کشنده سم.

در یک مطالعه منتشر شده در مجله Ecotoxicology و ایمنی محیط زیست (open access) یک تیم در دانشگاه شفیلد موسسه پایدار مواد غذایی یافت می شود 28 از 55 نمونه های برنج فروخته شده در انگلستان موجود در سطح آرسنیک که بیش کمیسیون اروپا مقررات برنج به معنای مصرف برای نوزادان یا کودکان خردسال است. این تحقیقات برای اولین بار است برای اندازه گیری تفاوت در سلامت انسان خطرات ناشی از آرسنیک با استفاده از تعداد قابل توجهی از ارقام برنج عرضه شده در انگلستان است.

نتایج نشان داد که برنج قهوه ای حاوی سطوح بالاتری از سرطان زا از سفید یا برنج زیرا حاوی سبوس – لایه بیرونی دانه. در ضمن ارگانیک رشد برنج پیدا شد حاوی میزان قابل توجهی بالاتر از غیر ارگانیک رشد برنج. برنج سفید موجود پایین ترین سطح آرسنیک است.

با توجه به پیامدهای بهداشتی محققان به این نتیجه رسیدند که نوزادان با سن کمتر از یک باید محدود به حداکثر 20 گرم در هر روز از 28 ارقام برنج که نقض مقررات به منظور جلوگیری از خطرات ابتلا به سرطان در مراحل بعدی زندگی. آنها توصیه می شود که دولت بریتانیا و کمیسیون اروپا معرفی برچسب زدن به روشن شدن این که آیا برنج امن برای مصرف نوزادان و کودکان زیر پنج سال ،

تا 90 درصد از خانواده های انگلستان خرید برنج با فرد به طور متوسط مصرف حدود 100 گرم در هر هفته است. برنج و برنج مبتنی بر محصولات هستند به طور گسترده ای استفاده می شود برای از شیر گرفتن و به عنوان غذای کودک با توجه به مزایای تغذیه ای و نسبتا کم حساسیت بالقوه – به گفته مقامات ایمنی مواد غذایی اروپا, کودکان دو-سه بار بیشتر در معرض آرسنیک خطرات نسبت به بزرگسالان به علت کاهش وزن بدن است.

آرسنیک است که طبقه بندی شده به عنوان یک گروه 1 سرطان زا توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان است که محلول در آب – پس از آن تجمع می یابد در برنج است که رشد در آب گرفتگی زمینه بیش از سایر غلات است. آرسنيک تاثیر می گذارد تقریبا هر ارگان در بدن است و می تواند باعث ضایعات پوستی و سرطان و دیابت و بیماری های ریوی.

Dr Manoj منون زیست محیطی خاک دانشمند در گروه جغرافیا در دانشگاه شفیلد و سرب نویسنده این مطالعه گفت: “قهوه ای و برنج سالم هستند, غذاهای پر از فیبر و ویتامین است و باید برای رشد یو پی اس برای اجتناب از آنها – اما آن است که مربوط به دیدن بسیاری از گونه های فروخته شده در انگلستان نقض مقررات ایمنی مواد غذایی.

“برنج محصولات اغلب به عنوان یک گزینه امن برای نوزادان و کودکان خردسال اما تحقیقات ما نشان می دهد که بیش از نیمی از برنج ما نمونه نوزادان باید محدود به فقط 20 گرم در روز برای جلوگیری از خطرات مرتبط با آرسنیک. دولت و کمیسیون اروپا باید معرفی برچسب زدن به مردم هشدار از سطح آرسنیک در برنج برای فعال کردن خانواده ها را آگاهانه انتخاب های غذایی.”

این پژوهش از بودجه به عنوان بخشی از بریتانیا علم و فناوری شورای امکانات (STFC) Food Network+. این شبکه به ارمغان می آورد با هم بیش از 750 بین المللی و چند رشته ای محققان از سراسر کشاورزی-مواد غذایی بخش برای کار با کارشناسان از STFC در پژوهشی با هدف حل برخی از جهان بزرگترین غذایی چالش های پایداری. تا آوریل سال جاری شبکه رهبری در دانشگاه منچستر. این است که در حال حاضر رهبری دانشگاهیان در موسسه پایدار مواد غذایی است.

موسسه پایدار غذایی در دانشگاه شفیلد به ارمغان می آورد با هم چند رشته ای تخصص و امکانات تحقیقات برای کمک به دستیابی به امنیت غذایی و حفاظت از منابع طبیعی همه ما بستگی دارد.

###

تماس با ما

سوفی زره رسانه ای و روابط عمومی افسر در دانشگاه شفیلد: 07751 400 287 / 0114 222 3687 / [email protected]

یادداشت

مطالعه کامل در اینجا در دسترس: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0147651320304401

دانشگاه شفیلد

تقریبا با 29,000 از درخشان ترین دانش آموزان از بیش از 140 کشور در کنار یادگیری بیش از 1 ، 200 از بهترین دانشگاهیان از سراسر جهان, دانشگاه شفیلد است که یکی از دانشگاه های پیشرو.

یک عضو از انگلستان راسل گروه معتبر از پژوهش پیشرو-led موسسات شفیلد ارائه می دهد در سطح جهانی آموزش و تحقیقات تعالی در سراسر طیف گسترده ای از رشته ها.

متحد با قدرت کشف و درک کارکنان و دانشجویان در دانشگاه متعهد به پیدا کردن راه های جدید برای تبدیل جهان ما زندگی می کنند.

شفیلد تنها دانشگاه به ویژگی های در یکشنبه بار 100 بهترین نه برای سود سازمان به کار برای 2018 و برای هشت سال گذشته بوده است در رتبه پنج دانشگاه های انگلستان برای رضایت دانشجویان با بار آموزش عالی است.

شفیلد شش برندگان جایزه نوبل در میان سابق کارکنان و دانش آموزان و فارغ التحصیلان آن به مواضع مسئولیت بزرگ و نفوذ در سراسر جهان سهم قابل توجهی در زمینه انتخاب خود را.

تحقیقات جهانی همکاران و مشتریان شامل بوئینگ, رولز رویس, Unilever, AstraZeneca, Glaxo SmithKline زیمنس و ایرباس و همچنین به عنوان بسیاری از انگلستان و خارج از کشور سازمان های دولتی و بنیادهای خیریه.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de