مصنوعی ‘زبان’ از طلا به طعم شربت افرا

گفته می شود که شربت افرا کبک مایع طلا. در حال حاضر دانشمندان در دانشگاه مونترال را در بر داشت یک راه برای استفاده از طلای واقعی — در شکل نانوذرات — به سرعت پیدا کردن چگونه شربت سلیقه.

روش جدید — یک نوع مصنوعی زبان — معتبر است در یک مطالعه منتشر شده امروز در روش های تحلیلی ومجله انجمن سلطنتی شیمی انگلستان.

این “زبان” است که یک رنگ سنجی آزمون که تشخیص تغییرات در رنگ نشان می دهد که چگونه یک نمونه از شربت افرا سلیقه. نتیجه این است که قابل مشاهده برای چشم غیر مسلح در یک ماده از ثانیه است و مفید برای تولید کنندگان.

“مصنوعی به زبان ساده تر است از یک انسان زبان: آن را نمی تواند تشخیص عطر و طعم پیچیده پروفایل که ما می تواند تشخیص دهد” گفت: UdeM شیمی پروفسور ژان فرانسوا مسون که چراغ مطالعه. “ما دستگاه با این نسخهها کار به طور خاص برای تشخیص عطر و طعم تفاوت در شربت افرا به عنوان آن در حال تولید است.”

1,818 نمونه های آزمایش

مصنوعی زبان تائید شد توسط تجزیه و تحلیل 1,818 نمونه از شربت افرا از مناطق مختلف کبک. شربت که تجزيه و نمایندگی های مختلف شناخته شده معطر پروفیل و رنگ شربت از طلایی تا قهوه ای تیره.

“ما طراحی ‘زبان’ به درخواست کبک شربت افرا تولید به تشخیص حضور طعم های مختلف پروفیل” توضیح سیمون جنگل مطالعه را اولین نویسنده. “ابزار طول می کشد را به حساب این محصول بویایی و طعم و خواص.”

شربت افرا دارای پیچیدگی مولکولی شبیه به شراب. طعم و مزه آن بسیار حساس و ظریف بدون تلخی و عطر. در طول فرایند تولید تخصصی انسانی tasters شاغل هستند به قاضی که مشخصات هر دسته متناسب با.

“توسعه مصنوعی زبان در نظر گرفته شده است برای حمایت از کار عظیم است که در حال انجام است در این زمینه به انجام مرتب سازی از شربت سرعت و طبقه بندی آنها با توجه به کیفیت خود گفت:” Masson.

قرمز برای بهترین آبی برای بقیه

محققان مقایسه مصنوعی به زبان pH تست برای یک استخر شنا. شما به سادگی ریختن چند قطره از شربت به نانوذرات طلای معرف و صبر کنید حدود 10 ثانیه.

اگر نتیجه باقی می ماند در طیف قرمز دارای ویژگی های حق بیمه کیفیت شربت, نوع, بهترین دوست توسط مصرف کنندگان و فروخته شده در فروشگاه های مواد غذایی و یا صادر می شود.

اگر, از سوی دیگر, آزمون نوبت, آبی, شربت ممکن است یک عطر و طعم “نقص” است که ممکن است درمان به عنوان صنعتی شربت برای استفاده در پردازش.

“این به آن معنا نیست شربت خوب نیست برای مصرف و یا که آن را به یک متفاوت سطح قند” ماسون گفت: “آبی”, نوع شربت که در صنعت مواد غذایی با استفاده از به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در محصولات دیگر. “آن را فقط ممکن است به طور معمول ویژگی های مورد نظر و بنابراین نمی توان به فروش می رسد به طور مستقیم در بطری برای مصرف کنندگان است.”

60 دسته از طعم و مزه

کاراملی چوبی و سبز و دودی و شور و سوخته — طعم شربت افرا به عنوان بسیاری به عنوان 60 دسته بندی مناسب به. شربت افرا اساسا متمرکز شکر حل 66 درصد ساکارز و 33 درصد آب باقی مانده یک درصد از دیگر ترکیبات تعیین کننده طعم و مزه.

مانند شراب, طعم شربت افرا تغییرات با توجه به عوامل مختلف از جمله دوره برداشت در این منطقه تولید و روش های ذخیره سازی و البته آب و هوا. تنوع بیش از حد در دمای بیش از یک آخر هفته می تواند تاثیر زیادی روی طعم و مشخصات محصول.

مصنوعی و زبان توسعه یافته در UdeM می تواند روزی بود اقتباس برای مزه کردن شراب یا آب میوه ماسون گفت: همچنین مفید در تعدادی از دیگر agrifood زمینه.

###

در این مورد مطالعه

“High-throughput پلاسمونی زبان با استفاده از یک تجمع سنجش و اختصاصی در تعاملات: طبقه بندی از طعم و مزه پروفایل در شربت افرا” توسط سیمون جنگل و همکاران منتشر شد آوریل 5 سال 2020 در روش های تحلیلی.

مطالعه بودجه کبک شربت افرا تولید کننده های علوم طبیعی و مهندسی شورای پژوهشی کانادا و کانادا بنیاد برای نوآوری است.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

ایندکسر