محققان در پیدا کردن برخی از غذاهای رایج در رژیم غذایی ما مبتلا به بیماری التهابی روده

IMAGE

تصویر: دکتر Didier مرلین استاد در موسسه علوم پزشکی در دانشگاه ایالتی جورجیا مشاهده بیشتر

اعتبار: دانشگاه

آتلانتا–مواد غذایی مانند سیب زمینی و پنیر کوکی ها, نوشابه ورزشی و انرژی زا معمولا در رژیم های غذایی از ایالات متحده مبتلا به بیماری التهابی روده, بر اساس یک مطالعه جدید توسط محققان در موسسه علوم پزشکی در دانشگاه ایالتی جورجیا.

این پژوهشگران تجزیه و تحلیل ملی سلامت مصاحبه نظرسنجی 2015 به تعیین مصرف مواد غذایی و دفعات مصرف برای بزرگسالان ایالات متحده مبتلا به بیماری التهابی روده. بررسی 26 مواد غذایی. یافته های منتشر شده در مجله PLOS Oneنشان می دهد که مواد غذایی به طور معمول به عنوان برچسب مواد غذایی آشغال بودند در ارتباط با بیماری التهابی روده است.

بیماری التهابی روده است که با مشخصه التهاب مزمن دستگاه گوارش تاثیر می گذارد سه میلیون بزرگسالان ایالات متحده. وجود دارد دو نوع از شرایط بیماری کرون و کولیت اولسراتیو. علائم شایع بیماری التهابی روده شامل مداوم اسهال, درد شکم, خونریزی مقعدی یا مدفوع خونی, کاهش وزن و خستگی, با توجه به مراکز کنترل بیماری و پیشگیری (CDC).

این مطالعه نشان سیب زمینی سرخ کرده مصرف می شد توسط تعداد بیشتری از افراد مبتلا به بیماری التهابی روده و آنها همچنین خوردن پنیر بیشتر و کوکی ها و مصرف کمتر آب میوه 100 درصد در مقایسه با افرادی که به بیماری التهابی روده است.

نرده سیب زمینی سرخ کرده و ورزشی و نوشابه های انرژی زا و غالبا, نوشیدن نوشابه به طور قابل توجهی در ارتباط با داشتن گفته شده یک بیماری التهابی روده است. مصرف شیر یا پاپ کورن شد کمتر احتمال دارد در ارتباط با دریافت این تشخیص است.

“در حالی که مواد غذایی به طور معمول به عنوان برچسب مواد غذایی آشغال بودند مثبت در ارتباط با بیماری التهابی روده ما در بر داشت الگوهای غذا خوردن از افراد با و بدون این بیماری را بسیار شبیه” دکتر گفت: ماه هان مطالعه را اولین نویسنده ای که در تکمیل این کار به عنوان یک دانشجوی دکتری در دکتر Didier مرلین آزمایشگاه در موسسه علوم پزشکی و در حال حاضر با این نسخهها کار به عنوان یک بهداشت دانشمند ORISE همکار در CDC. “اما این معلوم نیست که آیا نتایج این تحقیق منعکس کننده یک تغییر بالقوه در مصرف مواد غذایی از افراد مبتلا به بیماری التهابی روده قبل از این بررسی انجام شد.”

به طور کامل درک نقش مصرف مواد غذایی در بیماری التهابی روده خطر ابتلا و شیوع این مهم است که به بررسی عوامل محیطی (برای مثال مواد غذایی بیابان) پردازش مواد غذایی (مانند سرخ کردن) و بالقوه فعال زیستی اجزای مواد غذایی که می تواند موجب التهاب روده و افزایش استعداد ابتلا به بیماری التهابی روده محققان به این نتیجه رسیدند.

###

نویسندگان این مطالعه شامل Drs. مرلین (ارشد نویسنده), Raeda اندرسون و امیلی Viennois از موسسه علوم پزشکی.

مطالعه بودجه توسط موسسه ملی سلامت موسسه ملی دیابت و دستگاه گوارش و بیماری های کلیوی است.

به خواندن و مطالعه و بازدید https://journals.مجله plos.org/plosone/مقاله ؟ id=10.1371/مجله.pone.0232157.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>