مطالعه شناسایی مکانیسم است که توسط آن خوردن ماهی باعث کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی

IMAGE

تصویر: نوریا Amigó و خاویر Correig محققان از دانشگاه رویرا i Virgili انجام این مطالعه همراه با محققان دانشکده پزشکی هاروارد به رهبری سامیه مرا. مشاهده بیشتر

اعتبار: URV

یک مطالعه انجام شده توسط محققان از دانشگاه رویرا i Virgili (URV) و دانشکده پزشکی هاروارد نشان داده است که مصرف امگا 3 در درجه اول از طریق ماهی بلکه در مکمل های حاوی این اسیدهای چرب می تواند زیر و بم لیپوپروتئین است که ذرات که در حمل و نقل چربی از طریق خون را کاهش می دهد خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی. ارتباط بین مصرف امگا 3 و کاهش خطر ابتلا به درد و رنج حوادث قلبی عروقی نشان داده شده است از طریق تجزیه و تحلیل ليپوپروتئين نمونه از 26,034 زنان, بزرگترین و دقیق ترین مطالعه تا کنون انجام شده است. مطالعه بسیار مهم است به دلیل بیماری های قلبی و عروقی شایع ترین علت مرگ 1 در 3 نفر مرگ ناشی از حوادث قلبی عروقی.

این تحقیقات منجر شده است توسط نوریا Amigó مدیر عامل شرکت URV چرخش Biosfer Teslab و عضو Metabolomics میان رشته ای آزمایشگاهی ([email protected]) – Metabolomics پلت فرم که به طور مشترک ایجاد شده توسط URV و CIBERDEM و است که بخشی از Pere Virgili پژوهشکده سلامت. خاویر Correig استاد از بخش های الکترونیکی و الکتریکی و اتوماتیک مهندسی و مدیر [email protected] – Metabolomics پلت فرم شرکت در این مطالعه همراه با محققان این مرکز برای چربی Metabolomics بخش طب پیشگیری در Brigham و بیمارستان زنان (دانشکده پزشکی هاروارد) به رهبری سامیه مرا.

تا به حال آن را تا به حال نشان داده شده است که مصرف زیاد اسیدهای چرب امگا 3 همراه بود با کاهش سطح تری گلیسیرید در خون می شود. اما آن نیز شده بود مربوط به افزایش در کلسترول LDL است که با چگالی کم کلسترول حمل و نقل توسط لیپوپروتئین, همچنین شناخته شده به عنوان کلسترول بد. کلسترول LDL را افزایش می دهد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی به دلیل آن می تواند سرعت بخشیدن به شکل گیری از تصلب شرایین است که فرایند که توسط شریان ها و سخت شدن و از دست دادن خاصیت ارتجاعی خود را.

این مطالعه نشان داده است که افزایش مصرف کلسترول LDL از ماهی همراه است اصولا با کلسترول حمل و نقل توسط بزرگترین ذرات LDL که کمتر آتروژنيک و نه با افزایش تعداد ذرات LDL. این کاهش در تعداد از تری گلیسیرید و حمل و نقل هر نوع لیپوپروتئین کمک می کند تا محافظت فرد از بیماری قلبی است.

3 نوع از اسیدهای چرب امگا 3 مورد مطالعه یعنی آلفا-لینولئیک اسید (ALA) دوکوزاهگزانوييک اسيد (DHA) و ايکوزاپنتانوئيک اسيد (EPA) در حال حاضر در ماهی و دیگر مواد غذایی و ضروری برای انسان فیزیولوژی و مطالعه نشان داده است که آنها در ارتباط با خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی. آن را یافت که هیچ افزایش در کوچکترین LDL لیپوپروتئین است که حمل و نقل کلسترول; در عوض, این افزایش در میان بزرگترین LDL لیپوپروتئین است که در ارتباط با خطر ابتلا به بیماری قلبی است. وجود دارد کاهش در تمام تری گلیسرید-حمل و نقل ذرات و علاوه بر این متوسط اندازه HDL و LDL ذرات افزایش یافته پدیده ای است که در ارتباط با افزایش حفاظت از قلب و عروق بیماری است.

این نتیجه گیری شده اند به دست آمده از طریق مدل سازی ریاضی از مصرف ماهی و امگا 3 (هر دو به عنوان یک کل و از انواع مختلف علا DHA و EPA) و مشخصات لیپوپروتئین. نتایج به دست آمده توسط رزونانس مغناطیسی هسته “است که می تواند بیشتر از به سادگی تجزیه و تحلیل کلسترول و تری گلیسرید محتوا و می تواند تعیین تعداد و اندازه های مختلف زیرگروه ليپوپروتئين پلاسما” توضیح داد نوریا Amigó. او توضیح داد که چگونه در میان ذرات LDL است که حمل و نقل کلسترول “این کوچکترین است که در ارتباط با آینده قلبی و عروقی رویداد”.

یکی دیگر از عناصر مهم این مطالعه این است که مدل های ریاضی استفاده می شود به منظور ارزیابی ارتباط بین مصرف ماهی و کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی را جدا از دیگر عوامل تغذیه ای که بر نتیجه مانند مصرف غذاهای دیگر غلظت امگا 3 با توجه به منشاء ماهی (وحشی یا پرورشی) و سنتی عوامل خطر مانند سبک زندگی بیحرکت و سن و شاخص توده بدن و سیگار کشیدن.

این مطالعه تجزیه و تحلیل یک گروه از زنان بهداشت مطالعه انجام شده توسط بریگهام و بیمارستان زنان وابسته به دانشکده پزشکی هاروارد و درگیر استفاده از رزونانس مغناطیسی هسته به توصیف پلاسما از 26,034 زنان با میانگین سنی 53 (اکثر آنها بین 48 و 59).

داشتن تایید کرد که عامل خطر مرتبط با چربی و کلسترول و غلظت تری گلیسیرید و زیرگروه های مختلف از ذرات مدوله شده با مصرف اسیدهای چرب امگا 3 “ما در حال حاضر نیاز به پیدا کردن اگر مصرف ماهی است که در ارتباط با کاهش مرگ و میر از بیماری های قلبی و عروقی و علل دیگر”, Amigó توضیح داد چرا که “اگر چه خطر پایین تر است از نظر چربیهای ما نیاز به نگاه در دیگر نرم افزار-عوامل التهابی و سوالات از جمله قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین”.

###

مرجع: نوریا Amigó, Akintunde O. Akinkuolie استفانی E. Chiuve خاویر Correig نانسی R. طبخ و سامیه مرا. همیشگی و مصرف ماهی n?3 اسیدهای چرب و رزونانس مغناطیسی هسته ليپوپروتئين Subfractions در زنان است. مجله انجمن قلب آمریکا27 فوریه سال 2020 است. DOI: 10.1161/JAHA.119.014963

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de