ابگوشت غنی شده با آهن ترکیب می تواند کمک به کاهش فقر آهن

IMAGE

تصویر: آهن غني از ابگوشت یا سهام ارائه می دهد پتانسیل خوبی برای مقابله با کمبود آهن به جمعیت زیادی در آفریقا به عنوان مثال. مصرف ابگوشت تخمین زده شده است در بین 1.9 گرم… مشاهده بیشتر

اعتبار: ین Strandqvist/Chalmers University of Technology

آهن غني از مواد غذایی است که در یک روش مقرون به صرفه برای جلوگیری از کمبود آهن است. اما پیدا کردن ترکیبات آهن است که به راحتی جذب شده توسط روده بدون افت کیفیت غذا یک چالش بزرگ است. در حال حاضر مطالعات از چالمرز دانشگاه ETH زوریخ و نستله نشان می دهد که یک نام تجاری جدید آهن ترکیب حاوی آهن جذب بازدارنده phytate و آهن جذب افزایش ذرت protein hydrolysate ملاقات معیارهای.

دو میلیارد نفر در جهان دچار کمبود آهن است. این است که عمدتا شایع در زنان در سنین باروری کودکان و نوجوانان است. شدید کمبود آهن می تواند منجر به تولد زودرس و افزایش خطر ابتلا به بیماری و مرگ و میر مادر و کودک و همچنین اختلال در توسعه عملکرد مغز در کودکان است.

این وضعیت جدی ترین در کشورهای کم درآمد که در آن رژیم غذایی عمدتا گیاهی. غلات و حبوبات سرشار از آهن است اما آهن موجود نیست برای جذب توسط بدن است. این عمدتا به دلیل این مواد غذایی همچنین حاوی phytate که مانع جذب آهن با تشکیل ترکیبات نامحلول آهن در روده.

یک راه مقرون به صرفه برای جلوگیری از فقر آهن به خصوص در کشورهای کم درآمد است به آهن-تقویت غذاهایی مانند سوپ و یا سهام. اما یک مشکل این است که ترکیبات آهن است که به راحتی جذب شده توسط روده تمایل نیز واکنشی شیمیایی و بنابراین می تواند بر رنگ و طعم و مزه غذا و همچنین کمک به غذا نابودی و تخریب.

برعکس پایدار آهن ترکیبات مانند فریک پیروفسفات استفاده شده است که امروز برای غنیسازی آهن از ابگوشت و سهام آنها دشوار است برای روده برای جذب.

“چالش های مهم نهفته در پیدا کردن یک ترکیب است که می تواند به حل این عمل تعادل. نستله و چالمرز شروع این بحث از چند سال پیش که منجر به تحقیقات نستله تولید یک ترکیب جدید حاوی monoferric phytate (Fe-PA) می گوید:” ان-سوفی سندبرگ, استاد علوم غذایی در دانشگاه صنعتی چالمرز.

به ترکیب آسان تر برای روده برای جذب آن است که محدود به اسیدهای آمینه است. مطالعات قبلی نشان داده اند که چگونه این کمک می کند تا آهن ترکیبات بیشتر جذب.

“نستله تحقیق آزمایش ترکیب ثبات و تاثیری در طعم و رنگ و بوی. پس از آن ما در چالمرز بررسی جذب آهن در روده انسان سلول های در معرض ابگوشت غنی شده با انواع مختلف از Fe-PA ترکیب می گوید:” ان-سوفی سندبرگ.

در نتیجه معلوم می شود بسیار مثبت است. در علاوه بر این به افشای سلولهای روده به bouillon که در آن آهن موظف است به اسیدهای آمینه مختلف محققان از نستله نیز آماده شده که در آن انواع اسیدهای آمینه جایگزین شد hydrolysed پروتئین ذرت و سویا. استفاده از این پروتئین ها این است که آنها هزینه کمتر برای تولید. علاوه بر ذرت پروتئین است همراه با آلرژی پس از آن به ویژه مناسب برای استفاده در مواد غذایی است.

“هنگامی که ما در مقایسه با میزان جذب آهن با ترکیب جدید مقابل که از سولفات آهن, ما می توانید ببینید که سلولهای روده در معرض همه گونه های مختلف غنی شده ابگوشت تا به حال خوب جذب آهن. سولفات آهن بسیار به آسانی جذب می شود اما نامناسب در مواد غذایی به دلیل بالا واکنش می گوید:” ناتالی Scheers دانشیار مولکولی فلز تغذیه که منجر به توسعه مدل سلولی برای تحصیل جذب آهن.

در موازی منتشر انسان مطالعه از نستله مرکز تحقیقات در لوزان و ETH در زوریخ نشان داده شده است که جذب آهن از غنی ابگوشت با hydrolysed ذرت پروتئین ترکیب دو برابر نرخ در مقایسه با فریک پیروفسفات است که اغلب استفاده می شود امروز برای غنیسازی آهن از غذاهای خارج از اروپا. هنگامی که ترکیب جدید مورد آزمایش قرار گرفت در غذاهای حاوی آهن جذب بازدارنده مانند فرنی ذرت, جذب شد و پنج بار به عنوان بالا در مقایسه با فریک پیروفسفات.

امید است که با آهن ترکیب می تواند مورد استفاده قرار گیرد در bouillon و سهام مکعب در کشورهای کم درآمد به کاهش بروز کمبود آهن و در نتیجه نرخ بیماری و مرگ و میر به خصوص در زنان و کودکان است.

“مگر اینکه عوارض جانبی است که ما هنوز پیش بینی بوجود می آیند, ما امیدواریم که مواد غذایی غنی شده با آهن phytate ترکیب می تواند از منافع بزرگ در کمک به کاهش درد و رنج انسان در سراسر جهان است. اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است در اینجا می گوید:” ان-سوفی سندبرگ.

اطلاعات بیشتر در مورد پژوهش:

در Chalmers-طراحی و توسعه تلفن همراه co-مدل فرهنگ آهن جذب روده انسان سلولها در معرض ابگوشت غنی شده با ترکیبات آهن-PA-هیستیدین-گلوتامین (Fe-PA-Hist-Gln) و Fe-PA-هیستیدین-گلیسین (Fe-PA-Hist-Gly) بلکه ترکیبات که در آن اسیدهای آمینه هستند جایگزین hydrolysed پروتئین سویا (Fe-PA-HSP) و ذرت (Fe-PA-عبور).

آهن جذب شده بود اندازه گیری غیر مستقیم با نشانگر فريتين شد و نسبت به جذب سولفات آهن.

###

خواندن مقاله علمی در علمی گزارش:

توسعه یک رمان فریک phytate ترکیب آهن غني از bouillons (قسمت اول) https://www.طبیعت.com/fa / مقالات/s41598-020-61833-2.pdf

همچنین به عنوان خوانده شده در مورد مطالعات انسانی از ETH زوریخ:

فراهمی زیستی آهن از براث غنی شده با یک رمان فریک phytate ترکیب: پایدار آهن ایزوتوپ مطالعه در زنان سالم (قسمت دوم) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32210349/

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید:

ان-سوفی سندبرگ

استاد علوم غذایی, Chalmers University of Technology

[email protected]

+46317723826

Nathalie Scheers

دانشیار مولکولی فلز تغذیه, Chalmers University of Technology

[email protected]

+46317723821

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>