Coronavirus پکن: چرا شیوع موجب ماهی قزل آلا وحشت در چین


پکن در هفته گذشته شاهد افزایش Covid-19 نفر – تقریبا همه از آن مرتبط شده اند به یک عمده فروشی مواد غذایی در بازار.

رسانه های دولتی گفت: این ویروس کشف شده در تخته سفت استفاده می شود وارداتی ماهی قزل آلا در Xinfadi بازار – جرقه ترس در سراسر کشور است.

سوپر مارکت ها و رستوران ها در سراسر پکن با عجله به جلو و ماهی قزل آلا از قفسه های خود را و واردات از اروپا متوقف شد.

روز چهارشنبه اعلام شد که 22 سال-پیرمرد – شناخته شده اند که گاهی اوقات تمیز غذاهای دریایی منجمد – تا به حال آزمایش مثبت برای این ویروس در تیانجین در نزدیکی پکن.

اما چین به مرکز کنترل بیماری ها (CDC) گفته بود که بعید است که ماهی قزل آلا انجام شده این ویروس است. پس چگونه و چرا وحشت ساختم.

چه اتفاقی در بازار ؟

پنج شنبه گذشته پکن گزارش داد که اولین ویروس مورد پس از 57 روز بدون محلی-انتقال عفونت است.

از آن پس تقریبا 150 نفر تایید شده اند – تقریبا همه از آن مرتبط شده اند به شهر بزرگترین بازار عمده فروشی.

Xinfadi تامین 80 درصد از پکن سبزیجات و گوشت استفاده شده است و توسط دهها هزار نفر از مردم در روز است.

اما بر خلاف بازار در ووهان هیچ شواهدی از حیات وحش تجارت در Xinfadi بازار است.

اثری از ویروس یافت شد در هیئت مدیره سفت استفاده می شود توسط یک فروشنده وارداتی ماهی قزل آلا, گفت:, گزارش.

اما برخی از 40 نمونه از بازار آزمایش مثبت برای ویروس – که برخی از آنها نمی شد از تخته سفت مورد استفاده برای برش ماهی قزل آلا گفت: سخنگوی پکن شهرداری کمیسیون بهداشت.

می تواند ماهی قزل آلا یک میزبان برای حذف.

آن را بسیار بعید است.

یک مقام رسمی در چین مرکز کنترل بیماری ها گفت: هیچ شواهدی وجود دارد که ماهی قزل آلا میزبان بود – و یا حتی متوسط میزبان – برای ویروس.

شیعه Guoqing معاون مدیر CDC پاسخ اضطراری مرکز وجود دارد گفت: هیچ اثری از ویروس در ماهی قزل آلا قبل از آن را به بازار نشان می دهد این ویروس در حال حاضر در بازار و نه در ماهی قزل آلا خود را.

و کارشناسان به توافق برسند.

  • پکن متوقف می شود, سفر به عنوان ویروس سنبله ادامه
  • پکن تدابیر کنترل برای مقابله با ویروس سنبله

“ویروس ها باید تکیه بر ویروسی گیرنده در سلول میزبان سطوح آلوده کردن سلول. بدون گیرنده خاصی آنها نمی توانند وارد سلول های موفقیت” چنگ گونگ یک virologist دانشگاه گفت CGTN.

“همه شناخته شده است شواهد تا کنون نشان می دهد این نوع گیرنده وجود داشته باشد تنها در پستانداران و نه ماهی.”

اما CDC ارشد اپیدمیولوژی وو Zunyou گفت: این ماهی نمی تواند گرفتن ویروس در زیستگاه طبیعی خود را – اما افزود که ممکن بود آنها آلوده توسط کارگران در طول ضبط خود را و یا حمل و نقل.

به طور کلی, آن است که هنوز معلوم نیست چه منبع اصلی این ویروس است – و یا که در آن ممکن است آمده است, هر چند که گفته است نمی توان آن را انتقال از طریق مواد غذایی و نوشیدنی ها برای انسان است.

“Coronaviruses نمی تواند ضرب در مواد غذایی آنها نیاز به یک حیوان یا انسان میزبان برای تکثیر” جهانی سلامت بدن گفت: در سند منتشر شده در وب سایت خود را.

همچنین گفت که “بسیار بعید” است که گسترش آن می تواند از طریق مواد غذایی بسته بندی.

به این بر واردات ماهی قزل آلا در سراسر جهان?

پخش رسانه ای است که بر روی دستگاه شما پشتیبانی نشده

چین واردات حدود 80,000 تن سرد و یخ زده ماهی قزل آلا در هر سال از کشورها مانند شیلی, نروژ, جزایر فارو, استرالیا و چین, با توجه به جهانی برابر است.

این ویروس شایع در بسیاری از این کشورها – و نروژ گفت: آن ماهی قزل آلا نبود منبع پس از نروژی ماهی قزل آلا تولید را دیدم سفارشات از چین لغو بیش از آخر هفته.

کشورهای دیگر در سراسر جهان با این حال به نظر می رسد تا حد زیادی unfazed توسط ماهی قزل آلا حدس و گمان است.

هنگ کنگ مرکز ایمنی مواد غذایی تایید کرد که 16 نمونه وارداتی ماهی قزل آلا از کشورها از جمله شیلی ایسلند و دانمارک در تمام آزمایش منفی برای ویروس.

صف های طولانی نیز دیده می شود خارج سوشی رستوران در شهر.

سنگاپور غذا در آژانس نیز گفت: هیچ شواهدی وجود دارد که این ویروس می تواند انتقال از طریق مواد غذایی و یا حتی بسته بندی مواد غذایی – هر چند آن گفت: این امر نظارت “تحولات در این منطقه”.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>