اختلال حافظه در موش ها کاهش می یابد سویا derivate که می تواند وارد مغز دست نخورده

IMAGE

تصویر: تحقیقات از ژاپن نشان می دهد که سویا مشتق شده از پروتئین قطعه می رسد که مغز پس از مصرف باعث کاهش تخریب حافظه در موش با یک ناشی از اختلال شناختی ارائه جدید منجر شود… مشاهده بیشتر

اعتبار: William J. Potscavage جونیور دانشگاه کیوشو

در یک مطالعه که می تواند کمک به یک روز به معنای تحت اللفظی به مواد غذایی برای فکر محققان از دانشگاه کیوشو در ژاپن گزارش داده اند که یک پروتئین قطعه است که باعث می شود راه خود را به مغز پس از مصرف می تواند به کاهش تخریب حافظه در موش های درمان شده برای شبیه سازی بیماری آلزایمر.

مشتق با شکستن از هم جدا پروتئین در سویا حافظه-مولکول موثر در طبقه بندی شده به عنوان یک dipeptide به دلیل آن شامل فقط دو تا از بلوک های ساختمان پروتئین شناخته شده به عنوان اسیدهای آمینه است. منحصر به فرد در مورد dipeptide مورد استفاده در این مطالعه آن است که در حال حاضر تنها یکی از شناخته شده به سفر از ماوس را از معده به مغز دست نخورده وجود شانس در برابر آن.

“در بالا از احتمال شکسته در طول هضم پپتید سپس با چالش عبور بسیار انتخابی و مانع از رسیدن خون به مغز می گوید:” Toshiro ماتسوی استاد در دانشکده کشاورزی در دانشگاه کیوشو و رهبر مطالعه منتشر شده در npj علم از مواد غذایی.

“در حالی که ما در مطالعات قبلی ابتدا به شناسایی یک dipeptide قادر به سفر ما مطالعات جدید در حال حاضر نشان می دهد که آن را در واقع می تواند بر حافظه در موش.”

مشغول به کار در همکاری با محققان در فوکوئوکا, دانشگاه, محققان به بررسی اثرات dipeptide–نام Tyr-نرم افزار به دلیل آن شامل اسیدهای آمینه تیروزین و پرولين–تغذیه آن را به موش برای چند روز قبل و بعد از تزریق و آنها را با یک ماده شیمیایی است که معمولا استفاده می شود برای شبیه سازی بیماری آلزایمر توسط خدشه حافظه توابع.

در آزمایش بررسی حافظه کوتاه مدت با مقایسه ماوس تمایل به کشف اسلحه های مختلف از پیچ و خم ساده اختلال در موش هایی که تا به حال مصرف dipeptide بیش از دو هفته گذشته شانس بهتر از کسانی که تا به حال نمی, هر چند هر دو گروه به طور کلی عملکرد بهتری نسبت به موش بدون ناشی از اختلال حافظه. همین روند نیز داشت در حافظه بلند مدت آزمون اندازه گیری چه مدت یک ماوس باقی می ماند در منطقه روشن از یک محفظه برای جلوگیری از شوک الکتریکی خفیف با تجربه در زمینه تیره پس از آموزش داده شده است در این جعبه یک روز قبل از.

اگر شده اند وجود دارد گزارش های دیگر نشان می دهد برخی از پپتید می تواند به کاهش, کاهش عملکرد مغز, این اولین مورد است که در آن شواهدی نیز وجود دارد که این پپتید می تواند وارد مغز دست نخورده است.

“ما هنوز نیاز به مطالعات برای دیدن اگر این منافع به انسان اما ما امیدواریم که که این یک گام به سمت غذاهای کاربردی است که می تواند کمک به جلوگیری از تخریب حافظه و یا حتی بهبود خاطرات ما” نظرات ماتسوی.

###

برای اطلاعات بیشتر در مورد این تحقیقات نگاه کنید به “مغز-حمل و نقل سویا dipeptide, Tyr-نرم افزار کاهش آميلوئيد بتا پپتید25-35ناشی از اختلال حافظه در موش” Mitsuru Tanaka Hayato Kiyohara, مشت Yoshino, Akihiro Nakano, Fuyuko Takata, Shinya Dohgu, Yasufumi Kataoka و Toshiro ماتسوی, npj علم مواد غذاییhttps://doi.org/10.1038/s41538-020-0067-3

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>