اب زیر کاه سالمونلا می یابد یک backdoor به گیاهان

به عنوان جهانی کشتی با کروناویروس (COVID-19) همه گیر به وجود آمد که پس از این ویروس شروع به پریدن کرد از یک گونه حیوانی به انسان گونه دانشگاه دلاور محققان در حال یادگیری در مورد راه های جدید دیگر پاتوژن در حال پریدن از گیاهان به مردم است.

فرصت طلب باکتری — سالمونلا ليستريا و E. coliبه عنوان مثال — اغلب کول سبزیجات خام و مرغ و گوشت و سایر مواد غذایی به دست آوردن ورود به یک انسان میزبان باعث میلیون ها نفر از بیماری های منتقله هر سال است.

اما محققان دانشگاه دلاور سخت بیس و کالی Kniel و همدستان آنها اکنون دریافته اند که وحشی گونه های سالمونلا می تواند به دور زدن یک گیاه سیستم ایمنی بدن سیستم دفاعی به برگ کاهو با باز کردن گیاه کوچک تنفس منافذ به نام stomates.

این گیاه نشان می دهد هیچ نشانه ای از این تهاجم و هنگامی که در داخل گیاه پاتوژن فقط می تواند شسته شود.

Stomates کوچک کلیه به شکل دهانه بر روی برگ که باز و بسته به طور طبیعی و تنظیم ریتم شبانه روزی. آنها باز اجازه می دهد تا این گیاه برای خنک کردن و نفس کشیدن. آنها زمانی که آنها تشخیص تهدیدات از خشکسالی و یا گیاه باکتری پاتوژن.

برخی از عوامل بیماری زا می بارج به یک بسته stomate با استفاده از نیروی بی رحم بیس گفت. قارچ ها می توانید انجام دهید که برای مثال. باکتری ها ندارد و آنزیم های مورد نیاز برای انجام این کار به طوری که آنها نگاه برای دهانه — در ریشه و یا از طریق stomates, او گفت:.

گیاه باکتری پاتوژن را در بر داشت یک راه برای بازگشایی آن بسته stomates و به دست آوردن ورود به کارخانه های داخلی, بیس گفت.

اما در حال حاضر در تحقیقات منتشر شده توسط Frontiers in Microbiology, بیس و Kniel نشان داده اند که برخی از گونه های پاتوژن انسانی سالمونلا را توسعه داده اند یک راه برای بازگشایی بسته stomates بیش از حد.

“چه چیزی جدید است که چگونه غیر میزبان باکتری ها در حال تحول است و برای دور زدن گیاه و ایمنی” بیس گفت. “آنها واقعی هستند اپورتونيست. آنها کاملا پریدن امپراطوری….هنگامی که ما می بینیم این تعاملات غیر معمول که در آن شروع به دریافت پیچیده است.”

فرصت برای عوامل بیماری زا بوجود می آیند به عنوان گیاهان پرورش داده شده برای افزایش عملکرد اغلب در هزینه های خود را با سیستم دفاعی. فرصت های دیگر بوجود می آیند که رشد گیاهان کم ارتفاع محصولات کشاورزی بیش از حد نزدیک به یک دام زمینه آلودگی آسان تر است.

با هم و به طور جداگانه بیس و Kniel و همکارانش به دنبال داشته شده در این کارخانه مشکل از چند زاویه برای حدود پنج سال است.

آنها به دنبال در “اسب تروا” روش باکتری هایی مانند سالمونلا با استفاده از به دوری کردن گیاه سیستم ایمنی بدن و پیدا کردن راه خود را به انسان میزبان.

آنها به دنبال در یک مجموعه ای از روشهاي آبياري است که می تواند باکتری ها از آبراه برکه ها و آب اصلاح شده به سطح و سیستم ریشه گیاهان است.

آنها به دنبال در اجزای ژنتیکی است که قادر به عوامل بیماری زا باقی بماند و زنده ماندن در طول عبور خود را به یک میزبان جدید.

بیس و Kniel انتشار مقالات متعدد در این تهدیدات به جهان عرضه مواد غذایی و توسعه توصیه هایی برای افزایش گیاه دفاعی.

بیس’ تیم به عنوان مثال توسعه و اختراع مفید میکروب — UD1022 — برای محافظت و تقویت گیاه سیستم ریشه. که میکروب بوده و دارای مجوز توسط BASF و گنجانیده شده است به افزایش انواع برنامه های کاربردی. تست انجام شده به عنوان بخشی از انتشار جدید خود را نشان داد که ریشه تلقيح با UD1022 — از طریق آبیاری و آبیاری — می تواند به حفاظت از این باکتری های فرصت طلب.

Kniel گفت: او شگفت زده برای دیدن که UD1022 نگه داشته و برخی از جهش از وارد شدن به گیاه است.

“وجود دارد مقدار زیادی از امید برای biocontrols,” او گفت:.

Kniel تیم و همکاران از وزارت کشاورزی ایالات متحده و چندین دانشگاه دیگر در منطقه میانی اقیانوس اطلس به تازگی انتشار یافته جدید در مجله PLOS One تجزیه و تحلیل بیماری زا محتوا از روشهاي آبياري است که در قرعه کشی از آبراه برکه ها و آب اصلاح شده.

کسانی که قبل از برداشت با خطرات. پس از برداشت خطرات آمده بیشتر از شیوه های بهداشت کارگران در تسمه نقاله که حرکت این محصولات به بازار است.

بسیاری از شرکت های اجرا برگ سبزی از طریق آب با درمان مناسب عفونی و ممکن است در نظر ازن و یا اشعه ماوراء بنفش درمان به آدرس باکتری سطح. آنها می توانید ببینید و یا درمان انسان بیماری زا است که در حال حاضر بدست به برگ.

“صنعت مواد غذایی آثار خستگی ناپذیر این محصول را به عنوان امن به عنوان آنها می توانند” Kniel گفت. “اما حتی پس از آن ما در حال رشد این محصولات در خارج, به طوری که آنها در دسترس برای حیات وحش و باد و آب و گرد و غبار است که ممکن است انتقال میکروارگانیسم ها. این یک وضعیت دشوار.”

نیکلاس جانسون دانشجوی کارشناسی ارشد در بیس’ آزمایشگاه انجام کار پر زحمت به بررسی چگونگی stomates در اسفناج و کاهو در پاسخ به برنامه های کاربردی از سالمونلا ليستريا و E. coli — سه انسان بیماری زا است که ترک بدون آشکار اثر انگشت هیچ راهی برای دیدن که آنها را آلوده یک گیاه. او ثبت شده اندازه stomate دهانه — به نام روزنه-برای صدها نفر از stomates در هر نمونه برگ.

او در شمارش این اندازه هر سه ساعت پس از باکتری استفاده شد.

“او تا به حال به نشستن در زیر میکروسکوپ و تعداد دیافراگم اندازه” بیس گفت. “و او است دقیق باشد.”

او در بر داشت برخی نگران نتایج. سالمونلا فشار بازگشایی stomates.

“در حال حاضر ما یک انسان پاتوژن در تلاش برای انجام آنچه پاتوژنهای گیاهی انجام” بیس گفت. “که ترسناک است.”

آن خواهد بود به خصوص ترسناک بیس گفت: اگر آن را به رخ می دهد در یک “عمودی” مزرعه که در آن گیاهان رشد کرده در ردیف عمودی هیدروپونیک.

“این فوق العاده سیستم” Kniel گفت. اما نیاز به مقدار زیادی از مراقبت در سیستم برای کنترل آب و تعاملات با مردم است. وجود دارد به مقدار زیادی از شستن دست. من با بسیاری از تولید کنندگان را به مطمئن شوید که آنها را ‘پاک’ می شکند و مطابق با اصول بهداشتی به درستی. هنگامی که شما انجام این کار, شما باید کمتر محصولات خود را به یاد بیاورید.”

اما خطرات واقعی هستند.

“این صنعت در حال کار سخت بر روی این” Kniel گفت. “آنها برخی از مهمترین پرشور مردم اختصاص داده شده من تا کنون ملاقات کرد. اما شیوع بیماری اتفاق می افتد.”

“و اگر این بازدید مزارع عمودی آنها را از دست ندهید یک دسته ای” بیس گفت. “آنها از دست دادن تمام خانه.”

همکاری کشیده شده بر روی طیف گسترده ای از تجربه و تخصص به محققان بینش بسیاری از زوایای این مشکل است.

“این پروژه [با بیس] دهکدهای جهش سویه های سالمونلا و اجازه می دهد که ما از زاویه دیگری در زیست شناسی مولکولی طرف” Kniel گفت. “فرد جهش مهم هستند برای سالمونلا ساختار و مقررات از استرس است. ما می توانید ببینید توانایی سالمونلا به کمك به گیاه است. هنگامی که ما با استفاده از جهش گونه ما شاهد تفاوت های بزرگ در توانایی به استعمار و درونی — و این چیزی است که مصرف کنندگان می شنوید زیادی در مورد. شما قادر به آن را بشویید.

“ما همچنین می توانید نگاه کنید که در آن ژن یا بخشی از ارگانیسم ممکن است بیشتر مسئول تداوم در کارخانه ساخت آن طولانی تر و قوی تر است. که بسیار مهم است زمانی که شما فکر می کنم مسائل ایمنی مواد غذایی.”

در میان سوالات دیگر محققان می پرسید:

آیا این باکتری ها می میرند بیشتر به راحتی زمانی که آنها در آفتاب ؟

آیا مقدار زیادی از رطوبت و یا رطوبت به آنها اجازه رشد می کنند ؟

چقدر آنها ارتباط برقرار کردن با گیاه ؟

مطالعه آب آبیاری در منطقه میانی اقیانوس اطلس ایالات متحده انجام شد و در همکاری با “حفظ” یک مرکز تعالی است که شامل محققان وزارت کشاورزی ایالات متحده و دانشگاه مریلند است.

“ما به دنبال در جایی که تولید کنندگان آب خود را دریافت کنید و از آنچه که آنها انجام می دهند تا مطمئن شوید آن است microbially امن” او گفت:.

برخی از آب اصلاح شده و پس از آن استفاده می شود برای شستن محصولات دیگر است. برخی از آبراه ها و برکه. این تیم در زمان یک سری از نمونه ها بیش از یک دوره دو ساله آزمایش سالمونلا ليستريا, E. coli, ویروس ها و تک یاخته.

“آب نشان داده شده است در چندین شیوع بیماری به یک خطر بالقوه آلودگی” Kniel گفت. “این مقاله مهم است زیرا آن را شناسایی خطرات ناشی از استخرها و رودخانه ها و آب اصلاح شده و همچنین بحث در مورد آنچه که تولید کنندگان می تواند انجام دهد و چگونه درمان آب. بسیاری از تولید کنندگان به استفاده از این فن آوری به عنوان طولانی به عنوان آن است که مقرون به صرفه و قابل اعتماد است و می تواند مورد استفاده برای تولید.”

###

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>