جو و گندم سبوس الیاف تغییر microbiota روده, کاهش وزن و التهاب کبدی

در تازه منتشر شده مطالعه تجربی مصرف فیبر در رژیم غذایی از جو و چاودار brans پشتیبانی از رشد مفید microbiota روده که به نوبه خود ameliorated کلسترول سوخت و ساز بدن افزایش یافته و روده مانع عملکرد و کاهش التهاب کبدی. علاوه بر این رژیم غذایی حاوی جو یا گندم سبوس نشان داده شده است برای کاهش وزن به دست آورید. اثرات جو و چاودار شد تا حدودی متفاوت اما هر دو مفید برای سلامتی.

این مطالعه در این پژوهش همکاری بین موسسه بهداشت عمومی و تغذیه بالینی از دانشگاه شرقی فنلاند VTT ویژگی های مرکز تحقیقات فنلاند و دانشکده علوم زیستی از دانشگاه هنگ کنگ است.

فواید جو, چاودار و سایر غلات کامل محصولات به طور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته و استفاده از آنها همراه بوده است با کاهش التهاب و بهبود قند و ليپيد بافت چربی سوخت و ساز بدن انسان و حیوانات, تحقیقات تجربی. علاوه بر این, آنها مرتبط شده است به کاهش خطر چاقی و سندرم متابولیک بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع 2 است. های مختلف در رژیم غذایی الیاف نیز شناخته شده اند متفاوت اثرات بهداشتی.

تا زمانی که به تازگی مکانیسم های زیر بنایی اثرات بهداشتی یا جو و گندم سبوس الیاف نشده اند به خوبی قابل درک است. فیبر در رژیم غذایی شناخته شده است به القاء تغییرات در microbiota روده و عملکرد به ترتیب زیر و بم روده محیط زیست در شیوه ای سودمند. چگونه این مدولاسیون است که در ارتباط با مسیرهای متابولیک است اما تا حد زیادی مشخص نیست. هدف از اين مطالعه بررسی تفاوت در متابولیت های تولید شده توسط microbiota روده و تعاملات خود را با میزبان سوخت و ساز بدن در پاسخ به مکمل با جو دو سر و سبوس چاودار الیاف.

مطالعه روی حیوانات آزمایش طی آن موش تغذیه می شدند به چربی بالا, رژیم غذایی غربی برای 17 هفته. دو گروه تغذیه شدند همان رژیم غذایی غنی شده با 10% یا جو یا گندم سبوس. در میان های مختلف میکروبی روده متابولیت های این مطالعه با تمرکز بر کسانی که به خصوص مربوط به توسعه بیماری کبد چرب است که اغلب همراه با چاقی است. بنابراین متابولیت های میکروبی مورد بررسی قرار گرفتند و با اندازه گیری cecal اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه (SCFAs), مسیری ايلئوم و مدفوع اسیدهای صفراوی و بیان ژن های مرتبط با متابولیسم تریپتوفان.

این یافته ها نشان می دهد که هر دو brans باید از این ظرفیت برای ایجاد یک محیط زیست مطلوب در روده با حمایت از رشد میکروب های مفید. فراوانی از جنس لاکتوباسيلوس افزایش یافته بود در جو دو سر گروه در حالی که جنس بیفیدوباکتریوم افزایش یافته بود در چاودار ، از طریق این microbiota تغییرات و جو اصلاح شده با اسید صفراوی مربوط به گیرنده و عملکرد گندم اصلاح شده با اسید صفراوی تولید است که منجر به بهبود متابولیسم کلسترول است. هر دو سبوس الیاف پیشرفته تولید SCFAs منجر به بهبود روده صداقت و کاهش التهاب کبد و انحراف از تریپتوفان سوخت و ساز بدن مفید تر مسیر است که از سنتز سروتونین به ميکروبی ایندول تولید. علاوه بر این هر دو جو و چاودار مکمل نشان داده شده است به کاهش وزن همراه با یک رژیم غذایی با چربی بالا.

###

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید:

استاد Marjukka Kolehmainen دانشگاه شرقی فنلاند marjukka.kolehmainen (یک) uef.fi, تلفن. +358 40 355 3617
https://uefconnect.uef.fi/en/فرد/marjukka.kolehmainen/

مقاله پژوهشی (Open Access):

Kundi, Z. M. Lee, J. C., Pihlajamäki, J., چان, C. B., لئونگ, K. S., پس, S. S. Y. Nordlund E. Kolehmainen M. El?نظامی, H., فیبر غذایی از جو و چاودار Brans بهبود رژیم غذایی غربی ناشی از وزن بدن و التهاب کبدی با تعديل کوتاه ؟ زنجیره اسیدهای چرب, اسیدهای صفراوی و تریپتوفان سوخت و ساز بدن. مول. Nutr. غذا پژوهش. سال 2020 1900580. https://doi.org/10.1002/mnfr.201900580

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de