قرار دادن روي در گندم نان برگ

IMAGE

تصویر: رضا کشاورز توجه گندم در مرحله رشد. مشاهده بیشتر

اعتبار: حسن نیت ارائه میدهد عکس از رضا کشاورز

حدود 17.3 درصد از مردم در سراسر جهان در معرض خطر ابتلا به ناکافی روي مصرف; کمبود روی است که عمده سلامت انسان نگرانی است. افزایش غلظت روی در دانه گندم بسیار مهم و استراتژی های مدیریت برای افزایش دانه و غلظت می تواند نقش مهمی در مبارزه با کمبود مواد مغذی.

در یک عمل شناخته شده به عنوان biofortification محققان با استفاده از شیوه های زراعی کاشت و پرورش و یا بیوتکنولوژی برای افزایش ریزمغذی محتوای محصولات غذایی. آن را به عنوان یک استراتژی موثر برای افزایش غلظت روی در دانه گندم.

در به تازگی منتشر شده نشريه زراعت مقاله گزارش محققان تاثير روي محلولپاشی بر عملکرد و پروتئین دانه و غلظت روی از قرمز سخت گندم بهاره رقم در یک ديم سیستم در مونتانا. سولفات روی بود اسپری بر روی گیاه تاج در نرخ 1.12 کیلوگرم روی در هکتار 1 بار (در عنوان) و یا دو بار (در عنوان و گل).

نتایج آنها نشان داد که دومین برنامه از روی در گل لازم بود برای تولید غلات با غلظت بالاتر از سطح هدف از 40 mg kg-1 به عنوان پیشنهاد شده توسط متخصصان تغذیه. روي نرم افزار همچنین حاشیه افزایش عملکرد دانه; اما عملکرد افزایش نمی جبران هزینه های مرتبط با روی لقاح.

با توجه به نیاز برای تولید دانه ها بیشتر و غلظت قیمت مشوق و یا پرداخت های دولت لازم است برای ایجاد انگیزه در کشاورزان برای اتخاذ biofortification.

###

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de