اجتناب از مواد غذایی آلودگی با یک پوشش با دوام برای سطوح سخت

IMAGE

تصویر: یک مطالعه جدید از دانشگاه میسوری نشان می دهد که یک پوشش با دوام-ساخته شده از دی اکسید تیتانیوم — است که قادر به از بین بردن میکروب های منتقله از جمله سالمونلا و E…. مشاهده بیشتر

اعتبار: دانشگاه میسوری

در آینده یک پوشش با دوام می تواند کمک به نگه داشتن مواد غذایی-تماس با سطوح تمیز در صنعت پردازش مواد غذایی از جمله گوشت گیاهان پردازش. یک مطالعه جدید از یک تیم از دانشگاه میسوری مهندسین و مواد غذایی دانشمندان نشان می دهد که پوشش — ساخته شده از دی اکسید تیتانیوم — است که قادر به از بین بردن میکروب های منتقله از جمله سالمونلا و E. coli و فراهم می کند یک پیشگیرانه لایه از حفاظت در برابر آینده آلودگی متقاطع در فولاد ضد زنگ مواد غذایی-تماس با سطوح.

مطالعه انجام شده توسط ادواردو تورس Dominguez که به تحصیل در دوره دکترا در رشته مهندسی شیمی در MU دانشکده فنی و مهندسی و شامل یک تیم از محققان از کالج مهندسی و MU دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی. دمینگوز نیز محقق فولبرایت.

“من می دانستم که دیگر محققان در حال توسعه پوشش های ضد میکروبی این راه اما آنها تا به حال با تمرکز بر پوشش’ مکانیکی مقاومت یا دوام” Dominguez گفت. “در حضور نور ماوراء بنفش اکسیژن و آب دی اکسید تیتانیوم فعال خواهد شد برای کشتن باکتری ها از این مواد غذایی تماس با سطوح که در آن اعمال شده است. اگر چه پوشش اعمال می شود به عنوان یک مایع در آغاز این روند پس از آن آماده برای استفاده و آن را تبدیل به مواد سخت مانند یک لایه نازک از سرامیک.”

Heather K. شکار استادیار در دانشکده مهندسی و یکی از Dominguez را مشاوران هدایت Dominguez از طریق فرایند پیدا کردن انتخاب سنتز و مشخص کردن دی اکسید تیتانیوم مواد — شناخته شده ضد عفونی عامل است که مواد غذایی سالم.

“ما این مواد دانستن آن را خوب رفتار ضد میکروبی و ما خود را تقویت مکانیکی ثبات به مقاومت در برابر سایش و پارگی طبیعی در مواد غذایی معمولی پردازش محیط زیست گفت: شکار که انتصاب در دانشکده پزشکی زیستی و مهندسی شیمی. “در علاوه بر این به حالت عادی روش های تمیز کردن ما پوشش می تواند اضافه کردن یک لایه اضافی از پیشگیری برای کمک به جلوگیری از گسترش آلودگی های منتقله.”

یک بار Dominguez توسعه پوشش Azlin Mustapha استاد در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ” علوم و صنایع غذایی برنامه و Dominguez دیگر مشاور به او کمک کرد تا بهینه سازی آن ضد میکروبی یا ضد عفونی کننده خواص. مت Maschmann استادیار در دانشکده مکانیک و هوافضا مهندسی در دانشکده فنی و مهندسی کمک Dominguez بهینه سازی مواد دوام از طریق تست سختی.

Mustapha تشویق توسط این گروه پیشرفت به عنوان این می تواند یک راه برای جلوگیری از گسترش میکروب های منتقله در پردازش مواد غذایی محیط زیست است.

“این نه تنها مفید در مواد غذایی خام پردازش خطوط از یک کارخانه فرآوری اما همچنین آماده به خوردن مواد غذایی خطوط مانند دلی شمارنده و همچنین” Mustapha گفت. “تمام سطوح در یک کارخانه فرآوری مواد غذایی است که در تماس با مواد غذایی مستعد ابتلا به آلوده به میکروب های منتقله گسترش حمل و نقل از مواد غذایی آلوده محصول است.”

محققان گفتند: این اولین گام مورد نیاز نسبت به آینده تست پوشش خواص در یک دنیای واقعی محیط زیست است. اگر چه این تیم را آزمایش کرده است و آن را برای استفاده در برابر رمان coronavirus شکار و Mustapha باور خود را پوشش پتانسیل را دارد که در کمک به جلوگیری از گسترش COVID-19 همه گیر در پردازش مواد غذایی محیط زیست به دلیل دوام و ضد عفونی کیفیت. تا کنون نشان داده است به طور موثر در برابر یک گونه از باکتری E. coli است که می تواند مرگبار در, مردم و بیشتر کار در حال انجام است برای تست پوشش در برابر سایر بیماری-باکتری.

مطالعه “طراحی و خصوصیات مکانیکی پایدار nanoporous TiO2 فیلم نازک ضد میکروبی پوشش برای مواد غذایی تماس با سطوح” منتشر شد در مواد شیمی و فیزیک. نویسندگان شامل Phong Nguyen در MU و Annika Hylen در سنت Louis دانشگاه. بودجه ارائه شده توسط فارغ التحصیل فلوشیپ برنامه فولبرایت برنامه و Comision مکزیک-Estados Unidos para el Intercambio Educativo y فرهنگی (COMEXUS). این مطالب صرفا به عهده نویسندگان بوده و لزوما نمایندگی رسمی دیدگاه های سازمان های مالی است.

###

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de