ایزوفلاون سویا در کمک به محافظت از خوک ها در برابر عفونت های ویروسی

IMAGE

تصویر: Brooke Smith and Ryan Dilger دانشگاه Illinois. مشاهده بیشتر

اعتبار: دانشکده ACES دانشگاه ایلینوی.

URBANA, بیمار. – خوک که خوردن سویا به عنوان یک به طور منظم بخشی از رژیم غذایی خود را ممکن است بهتر محافظت شده در برابر پاتوژن های ویروسی, یک مطالعه جدید از دانشگاه ایلینویز نشان می دهد. محققان ویژگی اثر به ایزوفلاون یک ترکیب طبیعی در دانه های سویا.

خوک باروری و سندرم تنفسی ویروس (PRRSV) یک بیماری گسترده است که هزینه های ایالات متحده خوکی تولید حدود 650 میلیون دلار در هر سال است. شواهدی وجود دارد که تغذیه سویا کمک می کند تا محافظت از خوک ها در برابر بیماری است اما روشن نیست که چرا و یا چگونه کار می کند, می گوید: Ryan Dilger co-نویسنده در این مطالعه و استادیار گروه علوم دامی, بخش علوم تغذیه و علوم اعصاب در برنامه U I.

Dilger و همکاران خود را که قبلا با اشاره به رژیم غذایی ایزوفلاون سویا به عنوان ماده فعال و آنها می خواستند به بررسی این فرضیه بیشتر است.

“در این مطالعه ما به دنبال به طور خاص در ایزوفلاون و اینکه آیا آنها یک اثر مفید بر روی پاسخ ایمنی” Dilger می گوید. “ما می خواستیم به درک چگونه ما می توانیم یک منبع پروتئین اصلی در یک رژیم غذایی است که در حال حاضر مورد استفاده برای خوک ها و ارائه راه کار عملی برای تولید کنندگان برای مبارزه با بومی PRRSV.”

ایزوفلاون هستند فلاونوئيدی ترکیب رخ می دهد که به طور طبیعی در گیاهان به خصوص غلظت بالا در سویا. آن را به خوبی شناخته شده مزایای بهداشت و درمان است و استفاده به عنوان یک مکمل غذایی برای انسان توضیح می دهد Brooke Smith نویسنده سرب از مطالعه و کارشناسی ارشد پژوهشگر در دامپزشکی پزشکی دانشمندان در برنامه U I.

“هنگامی که آنها در رژیم غذایی آلوده خوک این ایزوفلاون به نظر می رسد حمایت یا کمک به خوک پاک کردن عفونت های ثانویه و یا تنظیم آنها را برای یک موفق تر پاسخ ایمنی به طوری که آنها روشن عفونت و نمی تسلیم شدن به آن” اسمیت می گوید.

Dilger می افزاید: این تحقیق منحصر به فرد با تمرکز بر تغذیه است. “ما با استفاده از چیزی است که رفتن را از طریق دستگاه گوارش را امتحان کنید و تغییر پاسخ ایمنی بدن به یک ویروس است که در واقع در ریه ها. بنابراین هرگز این ویروس آمدن به تماس مستقیم با ایزوفلاون. این دو سیستم متفاوت,” او می گوید.

این مطالعه شامل 96 خوک به سه گروه تقسيم شدند. دو گروه با آلوده شدند PRRSV; یکی از این گروه دریافت مکمل از ایزوفلاون در حالی که دیگر نیست. یک گروه کنترل غیر آلوده خوک دریافت مواد غذایی غنی از ایزوفلاون.

آلوده خوک که مصرف ایزوفلاون تا به حال حدود 50 درصد بالاتر از نرخ عفونت های مرتبط با مرگ و میر از کسانی که دریافت مکمل. در نتیجه ایزوفلاون در رژیم غذایی می تواند در کاهش اثر اقتصادی برای تولید کنندگان و محققان نتیجه گیری کرد.

در قسمت دوم از این مطالعه محققان به نگاه بیشتر به طور خاص در مورد اینکه آیا ایزوفلاون ممکن است به نفع سیستم ایمنی بدن به طور غیر مستقیم با تغییر نمایه ای از باکتری ها در روده بزرگ از خوک.

“ما نمی دانیم که آیا یک اثر مستقیم از ایزوفلاون در سیستم ایمنی بدن و یا اینکه آیا آن را یک نتیجه از ایزوفلاون بهره ساکن باکتری که پس از آن تا به حال یک اثر غیر مستقیم بر روی میزبان” اسمیت می گوید.

آنها قادر بودند به طور غیر مستقیم اثر از ایزوفلاون از طریق باکتری است. با این حال حتی اگر این محققان قادر به توضیح مکانیسم های بیولوژیکی روشن است ایزوفلاون هستند مفید است.

سویا معمولا بخشی از خوک رژیم غذایی و محققان توصیه می کنند تولید کنندگان آن را نگه دارید که راه. آنها می گویند مطالعات بیشتری مورد نیاز به تعیین مقدار ایده آل برای بهینه مزایای.

در حالی که ایزوفلاون طیف گسترده ای از ضد التهابی و ضد اکسیداتیو سلول فعالیت های آنها نیز مانند استروژن و قطعات است که می تواند بر پرورش زنان و تغییر چرخه تولید مثل. خوکی تولید کنندگان نیاز به تعادل ضد ویروسی اثرات استروژن فعالیت تعیین ایزوفلاون سطح در رژیم غذایی برای gilts.

محققان اشاره می کنند که یافته های خود را نیز می تواند پیامدهایی برای سلامت انسان است. الهام بخش برای مطالعه خود آمد از تحقیقات در انسان است که در نگاه خواص ضد ویروسی از ایزوفلاون.

“ما به ارمغان آورد و انسان زمینه به خوک و ما آن را در سناریوی تولید کشاورزی است. ما یاد گرفتیم چیزی که ممکن است به نفع خوکی تولید, اما قطعا آن را به عقب می رود در جهت دیگر و همچنین به طور بالقوه کمک به سلامت انسان” Dilger توضیح می دهد.

###

اولین مطالعه “ایزوفلاون سویا در رژیم غذایی کاهش پاتوژن های مربوط به مرگ و میر در خوک ها در حال رشد تحت خوک باروری و سندرم تنفسی ویروسی چالش” منتشر شده در مجله علوم دامی.

نویسندگان شامل Brooke Smith, Ryan Dilger, Maci Oelschlager و محمد Shameer عبدالرشید وزارت علوم دامی و بخش علوم تغذيه دانشگاه Illinois.

دوم مطالعه “تغییرات از مدفوع میکروبیوم ویژگی ها با رژیم غذایی سویا ایزوفلاون مصرف در حال رشد خوک آلوده خوک باروری و سندرم تنفسی ویروس” نیز چاپ شده در مجله علوم دامی.

نویسندگان شامل Brooke Smith, Ryan Dilger استفان فلمینگ از گذشتن از علم Champaign و مه وانگ وزارت علوم غذایی و تغذیه انسانی دانشگاه Illinois.

بودجه برای این مطالعات ارائه شده توسط ایالات سویا هیئت مدیره و آرچر دانیلز میدلند.

وزارت علوم دامی, بخش علوم تغذیه و وزارت علوم غذایی و تغذیه انسانی در دانشکده کشاورزی, مصرف و علوم محیط زیست در دانشگاه ایلینوی.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>