سدیم لوریل سولفات چیست؟

شرکت صنعت های شیمیایی پزشک مجللی سدیم لوریل سولفات SDS خویش را در دو گرید آزمایشگاهی و USP تولید می کند که اشتراکات و شباهت بسیار زیادی دارند به همین دلیل ما تنها مشخصات فنی دسته آزمایشگاهی آن که پرکاربردتر نیز میباشد را می آوریم. به جهت مشاهده ی تمام محصولات همین کمپانی می توانید به لیست قیمت پزشک مجللی عوارض سدیم لوریل اتر سولفات مراجعه نمایید. این ماده یک سورفکتانت آنیونی می باشد که در بسیاری از محصولات تمیز کننده و بهداشتی به کارگیری می شود. این ماده سورفکتانت آنیونی است که به طور طبیعی از روغن نارگیل و یا روغن هسته خرما بدست می آید. محصول سدیم لوریل سولفات مثل بقیه سورفکتانت ها یه علت داشتن خواص آمفیلیک جز یک عدد از مطلوب ترین اجزای شوینده ها قرار گرفته است. همینطور جدیدا تحقیقات نشان دیتا میباشد که در تشکیل متان هیدراته و یا هیدراته کردن گاز، همین سورفکتانت می تواند سرعت تشکیل را حدود ۷۰۰ برابر ارتقا دهد. بخش اعظم داروها افزایش قابل توجهی در حلالیت حیاتی به کارگیری از (۰.۵٪) SLS نشان می دهند. آزمایشهای لابراتواری نشان دیتا است اثر تخریب سولفات لاریل سدیم تا ۱۷ روز روی پوست باقی میماند. سدیم دودسیل سولفات ماده ای میباشد که غالباً در شستشوی درون خانه، بهداشت فردی، اسباب و اثاث آرایشی، داروسازی و صنایع غذایی به فعالیت می رود. 1. سدیم لوریل سولفات یک مخلوط شیمیایی امولسیون کننده ، پف دهنده ، تسریع کننده انحلال و کف کنندگی هست که از آن در صنایع شویندگی ، دترژنت ها یا این که مواد غذایی به کار گیری می شود و مواد فعال کننده سطحی آنیونی در ایجاد شامپو می باشد. و مواد فعالکننده سطحی آنیونی در تولید شامپو میباشد. این مخلوط غیر سمی، پاره ای محلول در الکل، نامحلول در کلروفرم و اتر، محلول در آب و کمپلکس آنیونی و غیریونی مهربانی ایجاد می کند. همانطور که گفته شد همین ماده از نفت، روغن نخل و یا روغن نارگیل بدست می آید به اینصورت که اهمیت هیدرولیز روغن موجود در هسته ی میوه ها و یا این که نارگیل اسید چرب به دست می آید، آنگاه همین اسید چرب به الکل کمتر داده می شود و دارای همین عمل لوریل الکل بدست می آید و در ادامه ، لوریل الکل حساس سولفوریک اسید واکنش داده و هیدروژن لوریل سولفات ساخت می شود.  شیمی سولفات ها در این شكل مولکول سولفوریك اسید را تماشا میکنید. به دنبال این مقدمه، تصمیم داریم در همین نصیب نگاهی بر تاریخچه استفاده از ترکیبات سولفاته یا این که همان تگزاپون در مواد و محصولات شوینده و آرایشی شویم. به جهت کاهش اثرات خشک کنندگی صابون در اثر قلیا به آنان مواد چرب مانند پارافین طولانی تر می نمایند که مراد از سوپرفت همان است. غلظت بحرانی میسل (CMC) در آب خالص در دمای 25 رتبه سانتیگراد 8.2 میلی متر است. و تعداد تجمع در همین غلظت طبق معمول حدود 62 در نظر گرفته میشود. در راستای دستیابی به این هدف، لازم می باشد قابلیت پاکسازی و تأثیرات تخریبیشان در پاکسازی پارچه پنبهاي بررسی شود. اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در گزینه خواص سدیم لوریل سولفات لطفا از وبسایت ما دیدن کنید.

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort owbetroad girişYabancı Dizi İzle