27 ایده طراحی هتل های لوکس – ساختمانچی

همگی فضاها ، تاسیسات ، امکانات و تجهیزات واجب از قبیل آشپزخانه ، تالار رستوران ، انبار مواد غذائی ، آبدارخانه ، یخچال فریزر های تحت صفر و بالای صفر ، سیستم دفع فاضلاب ، سیستم گرمایش ، سرمایش و تهویه ، وسایل ، ظروف و میز و صندلی و … در حالی که ما چنین کشوری کلیدی این استعدادها داریم، چرا از امکانات موجود استعمال نکنیم؟ از فی مابین هتلهای باقی باقی‌مانده می اقتدار به هتل رامسر اشاره کرد که ایتالیایی ها در سال 1352 آن را نوسازی کردند، البته سایر آنها تخریب شدند، مثل هتل بردون در چالوس. کارکنان مودب و آشنا به رشته خود ، استاندارد بالایی از دقت به خرید کننده را به اکران میگذارند. پرسنل سطح بالایی از علم و مهارت حرفهای را در کارشان ارائه میکنند. کارکنان تراز مناسبی از آموزش در باره غذا و نوشابه را طی کرده اند و در طرز خدمت دهی همین دانش و تدبیر را به اکران میگذارند و سرویس ها کارآمدی را عرضه میکنند. دیزی سرا ، کبابی و یا غذاخوری سنتی به جای رستوران قابل قبول است. هتل پیش از این که هتل باشد یک عنصر شهری است و هیچ شهری سوای داشتن دست ناچیز یک هتل یا این که حتی یک مسافرخانهی فراوان ریز نیز که شده کامل نیست. فضای رستوران می بایست متناسب اهمیت تعداد میهمانان و مشتریان پیش بینی شود. غذاخوری کارمندان باید به صورت جداگانه پیش بینی شود. صرفه جوئی در انرژی، رئیس ضایعات، فضاسازی و گزینش ساعت‌ها کاری، می تواند بیشترین به کار گیری را در یک هتل به توشه آورد. دست کم یک محوطهی غذاخوری برای صبحانهی روزمره و شام وجود داشته باشد. از سیستمهای تلویزیون مداربسته interactive TV و یا Voice mail میتوان به جهت رساندن پیغامها استعمال کرد. در اینجا بیشتر به باز‌نگری وب سایت طراحی هتل 5 ستاره.