اضافه کردن گوشت به یک رژیم غذایی سالم نیست و اثر نامطلوبی بر سلامت قلب و یا خطر ابتلا به دیابت

Bloomington, Ind. و شیکاگو بیمار است. -- نتایج حاصل از یک مطالعه جدید نشان می دهد که عوامل خطر برای بیماری ها

توسط MOHAMADREZASITE در 27 خرداد 1399

Bloomington, Ind. و شیکاگو بیمار است. -- نتایج حاصل از یک مطالعه جدید نشان می دهد که عوامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی و دیابت مشابه بود که شرکت کنندگان در مصرف سالم ما-سبک الگوی غذا خوردن با و بدون اضافی 5.3 اونس از گوشت بدون چربی است. اضافه گوشت جایگزین کربوهیدرات ها عمدتا نشاسته تصفیه شده. همه شرکت کنندگان در نظر گرفته شد در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و به دنبال یک رژیم غذایی سالم به عنوان مشخص شده توسط 2015 آمریکا دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها و به طور جداگانه مشابه رژیم غذایی اصلاح شده به یک بخش بزرگتر از کالری از گوشت به صورت تصادفی.

"بسیاری از شاخص های سوخت و ساز بدن و سلامت قلب و عروق مانند حساسیت به انسولین و LDL کلسترول, آیا تفاوت بین این دو رژیم غذایی. تنها تفاوت معنی داری مشاهده شد یک تغییر جهت به سمت یک درصد بیشتر از کلسترول انجام شده در بزرگتر شناور ذرات LDL در طول بالاتر از گوشت گاو بیماری است. این تفاوت به طور بالقوه مهم است زیرا بزرگتر شناور LDL ذرات ممکن است کمتر احتمال دارد به ترویج آترواسکلروز" گفت: Kevin C. مکی, Ph. D., که, مطالعه, مدیر و استاد کمکی در کاربردی علوم بهداشت در دانشگاه ایندیانا دانشکده بهداشت-بلومینگتون.

"این مطالعه مهم است زیرا نشان می دهد که گوشت قرمز می تواند بخشی از یک الگوی غذا خوردن سالم" گفت: دکتر مکی "مطالعه ما در مقايسه با ما-سبک الگوی تغذیهای سالم با گوشت قرمز مصرف که زیر متوسط برای ایالات متحده (در حدود 1.2 اونس در روز) در مقابل مشابه رژیم غذایی که شامل اضافی 5.3 اونس در روز, فرآوری نشده گوشت بدون چربی است. تمام مواد غذایی مصرف شده توسط افراد در هر رژیم غذایی دوره ارائه شد توسط تیم تحقیقاتی." 33 شرکت کنندگان در مطالعه (26 زن و 7 مرد) به اتمام متقاطع کنترل تغذیه آزمایشی که در آن هر موضوع بطور تصادفی به دنبال یک الگوی غذا خوردن برای 4 هفته پس از شستشو از 2 هفته پس از مصرف رژیم غذایی دیگر برای 4 هفته.

گوشت گاو یک مغذی مواد غذایی با پروتئین با کیفیت بالا, آهن و روی, اما نتایج برخی از مطالعات مشاهده ای نشان داده اند که گوشت قرمز مصرف همراه با افزایش دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی و بروز. "مطالعه ما نشان داد که افزایش مصرف گوشت به عنوان جایگزینی برای نشاسته تصفیه شده در یک رژیم غذایی سالم نیست بدتر cardiometabolic عوامل خطر. در حالی که این تحقیقات مهم است برای کسانی که انتخاب می کنید شامل گوشت قرمز در رژیم غذایی سالم ما نه تشویق مردم به افزایش گوشت قرمز مصرف یا مدافع که کسانی که در غیر این صورت مصرف گیاه خواری به سبک الگوی غذا خوردن شروع به خوردن گوشت قرمز است."

نتایج منتشر شده در مجله تغذیه. این مطالعه با هدف تامین گوشت گاو amira foods uk و تکمیل شد توسط دکتر مکی و تیم خود را در میانه تحقیقات پزشکی.

###

این مجله تغذیه منتشر شده توسط انجمن آمریکایی برای تغذیه.

منابع: Kevin C مکی (رایانامه: kcmaki@iu.edu)

توجه داشته باشید برای روزنامه نگاران: روزنامه نگاران علاقه مند به یک کپی از مجله تغذیه مقاله ممکن است این لینک به باز کردن دسترسی به مقاله: https://علمی.oup.com/jn/advance-مقاله/doi/10.1093/jn/nxaa116/5828193

فرمت مطبوعاتی آدرس: https://www.beefitswhatsfordinner.com/اتاق خبر/جدید-مطالعه-نتایج جستجو-در-اضافه کردن-تکیه-خام-گوشت گاو-به-یک-سالم-d

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن