نزدیک به نیمی از افرادی که قرارداد COVID-19 تجربه تغییرات در احساس خود را از طعم و مزه یک تجزیه و تحلیل جدید به رهبری دانشگاه تولدو محقق پیدا کرده است.
سیستماتیک بررسی منتشر شده در مجله گوارشمی تواند می کند و در عین حال یکی دیگر تشخیصی اشاره برای پزشکان که به گمان خود بیماران ممکن است بیماری دارند.
"مطالعات قبلی نیست توجه داشته باشید این علامت که احتمالا به دلیل شدت از دیگر علائم مانند سرفه و مشکل در تنفس," گفت: دکتر محمد عزیز مدیر ارشد طب داخلی ساکن در UToledo و کاغذ منجر نویسنده. "ما شروع به توجه داشته باشید که تغییر یا از دست رفته حس چشایی نیز حضور داشتند نه فقط در اینجا وجود دارد اما در یک توجهی."
عزیز و همکاران تحقیقاتی تجزیه و تحلیل داده ها از پنج مطالعات انجام شده بین اواسط ژانویه و پایان ماه مارس. از 817 بيمار 49.8% تجربه تغییرات به احساس خود را از طعم و مزه. محققان گمان درست شیوع می تواند حتی بالاتر به دلیل برخی از مطالعات بر اساس بررسی نمودار بیمار که ممکن است باید اشاره کرد هر علامت.
"ما پیشنهاد می کنیم که این علامت باید یکی از غربالگری علائم در علاوه بر این به تب و تنگی نفس و سرفه. نه فقط برای مشکوک COIVD بیماران بلکه برای عموم مردم برای شناسایی سالم ناقل ویروس" عزیز گفت.
تحقیقات قبلی نشان داده است که تعداد قابل توجهی از افرادی که COVID-19 نمی دانم آنها آلوده شده است و ممکن است گسترش ویروس.
عزیز و همکاران تحقیقاتی مشکوک تغییر حس چشایی است که بیشتر شایع در بیماران با علائم جزئی هر چند مطالعات بیشتری مورد نیاز به اعتبار است که سوء ظن است. حتی پس از تغییرات در فرد حس چشایی می تواند ابزاری ارزشمند برای شناسایی حامل که در غیر این صورت غالبا بدون علامت است.
طعم اختلالات وابسته به انواع بیماری های ویروسی. بررسی نیست تلاش برای شناسایی این دلیل که COVID-19 است و باعث تغییرات در بيماران حس چشایی; اما محققان معتقدند این می تواند COVID-19 توانایی اتصال به آنچه شناخته شده به عنوان ACE-2 گیرنده است که بیان در سلول های اپی تلیال در زبان و دهان است.
چون رمان coronavirus ناشناخته بود قبل از ظهور آن در ژانویه دانشمندان در حال حرکت است به سرعت به یادگیری بیشتر در مورد این ویروس و بیماری را باعث می شود.
عزیز گفت: قطره ای از اطلاعات جدید نشان می دهد نیاز به کار بیشتر دانشمندان به حفاری به اثرات COVID-19.
"بسیاری از چیزهایی که از دست رفته به همین دلیل است که من فکر می کنم از محققان هر رشته باید سعی کنید به این نگاه کنید و ببینید که اگر آن را بر تخصص خود را در یک راه یا دیگری," او گفت:. "چه کسی می داند که چه سیستم این ویروس مؤثر است. اگر ما می توانید آن را گرفتن پیش از آن در دوره بیماری ما می تواند جلوگیری از گسترش ویروس ها و به طور بالقوه باید راه های مدیریت آن."
###
سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.
tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
مقالات مشابه
- ما دانش آموز حرکت به ریتم از محیط زیست
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- CNN کریس کومو را به دلیل نقشش در رسوایی برادر اندرو برای مدت نامحدود اخراج کرد
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- چطوری یه مقاله isi تضمینی بنویسیم؟
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Coronavirus: مستاجران پایدار استرالیا سخت ترین مستند
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Coronavirus: شش کشته در درگیری در افغانستان به کمک غذایی در اعتراض
- تایوان پلیس با استفاده از حیوانات عبور برای بازگشت از دست نینتندو سوئیچ