آبزی پروری و نقش آن در تغذیه در COVID-19 عصر

آبزیان نسبتا جوان اما با رشد سریع صنعت کشاورزی از ماهی و موجودات دریایی دیگر در حال حاضر تولید حدود نیمی از غ

توسط MOHAMADREZASITE در 19 تیر 1399

آبزیان نسبتا جوان اما با رشد سریع صنعت کشاورزی از ماهی و موجودات دریایی دیگر در حال حاضر تولید حدود نیمی از غذاهای مصرف شده توسط انسان است. یک مقاله جدید از دانشگاه آمریکایی امروز منتشر شده به بررسی اقتصاد از یک آبزی پروری صنعت از آینده است که به طور همزمان سازگار با محیط زیست پایدار و مغذی برای نزدیک به 1 میلیارد نفر در سراسر جهان که در آن بستگی دارد برای سلامت و معیشت.

از حالات این مقاله شامل دو روش است که نشان می دهد چه آبزی پروری ممکن است مانند نگاه کنید اگر سازمان ملل تمرکز به درون غذا و تغذیه امنیتی در COVID-19 عصر.

"غذاهای دریایی ضروری است به نشست جهانی غذا و تغذیه امنیتی اهداف" جسیکا گفت: Gephart مقاله اصلی نویسنده و استادیار علوم محیط زیست در دانشگاه آمریکایی. "تحت چه شرایطی و با چه سیاست ها می تواند ما را در به حداکثر رساندن آبزی پروری برای آن تغذیه فواید و پایداری برای همه کسانی که تکیه بر غذاهای دریایی?"

این یک چالش برای پاسخ به سوال به خصوص در COVID-19 عصر. به عنوان همه گیر است که هنوز هم اتفاق می افتند دامنه کامل از آسیب دراز مدت به سیستم های غذایی ناشناخته است کاغذ یادداشت. در عین حال این صنعت آبزی پروری است که درد و رنج عمده موانع به عنوان برخی از صادرات در حال متوقف شده و کارگران در حال گذاشته شدن تقاضا به طور چشمگیری کاهش تولید واحدهای تحمیل ضرر و زیان بزرگ و برخی از کشورهای در حال تجدید نظر خود را از اتکا به خارجی غذاهای دریایی. نویسندگان این مقاله توجه داشته باشید که جمله موانع "را می توان به خصوص در طولانی مدت برای جوانه زدن بخش با بسیاری از مزارع که به طور بالقوه عدم سرمایه به آب و طوفان و نفوذ سیاسی برای تضمین کافی بهبودی کمک کند."

تقاضا برای غذاهای دریایی است که انتظار می رود به طور قابل توجهی افزایش دهد تا سال 2050 کاغذ یادداشت اگر روند تاریخی در درآمد و رشد جمعیت شهرنشینی و رژیم های غذایی نگهداری می شوند. این باعث شده است تا محققان به تامل آینده نقش آبزی پروری در جلسه تقاضا و حمایت از تغذیه نیاز دارد. "تغذیه حساسیت" اشاره به مزایای متعدد مشتق شده از غذاهای متنوع از جمله بهبود تغذیه ارزش نهادن به اهمیت اجتماعی و حمایت از معیشت.

برای آبزیان و این به معنی یک سیستم غذایی است که پشتیبانی از بهداشت عمومی از طریق تولید متنوع غذاهای دریایی را فراهم می کند, چند, منابع غنی از مواد مغذی ضروری و پشتیبانی از دسترسی عادلانه به مغذی, امن, و از لحاظ فرهنگی قابل قبول رژیم های غذایی که با تنظیمات مواد غذایی برای همه مردم بدون به خطر انداختن عملکرد اکوسیستم دیگر سیستم های غذایی و معیشت.

این مقاله توصیف و مورد بحث چهار سناریوهای احتمالی برای آینده رشد آبزی پروری با دو ترسیم آنچه در درون رویکرد ممکن است مانند نگاه. عناصر هر یک از این حالات وجود داشته باشد در زمان تولید سیستم های از سراسر جهان:

رشد-اولین رویکرد ناسیونالیستی. در این سناریو کشورهای سراسر جهان به نوبه خود به سمت داخل رشد اقتصادی و تمرکز بر حمایت از صنایع ملی برای دیدار با غذاهای دریایی تقاضا است. به طور کلی تنوع غذاهای دریایی موجود در هر کشور به طور کلی کاهش می یابد. در مقایسه با بزرگسالان در بخش آبزی پروری است که در حال حاضر عرضه تنوع تولید فن آوری های گونه و نوع محصول ادامه خواهد داد و به دیدار با برخی از نیازهای تغذیه ای اما برای یک محدوده باریک از مصرف کنندگان و افزایش هزینه و به یک حد محدود است.

رشد پایدار موضعی رویکرد است. در این رویکرد کشورها در سراسر جهان اتخاذ پایدار محلی تولید مواد غذایی روش های متمرکز بر کوچک-تولید دارنده. در حالی که برخی از تولید سنتی سیستم های بسیار مولد به طور کلی جهانی آبزی پروری تولید رشد نسبتا آهسته رای - اگر در همه - و مجموع تولید نسبتا کم است. کشورهایی که حفظ یک تاریخ فرهنگی توسعه در مقیاس کوچک آبزی پروری را ببینید افزایش این تولید سیستم های پشتیبانی شده توسط دولت مورد حمایت طرح و توسعه خدمات. هنگامی که تولید در خانواده مقیاس زنان بیشتر احتمال دارد به بازی در یک نقش کلیدی در افزایش احتمال که مزایای تغذیه جریان مستقیم به آسیب پذیر ترین.

پایدار رشد جهانی. جهان به طور کامل پذیرای استفاده از اصول توسعه پایدار و بهره گیری از مزایای جهانی مواد غذایی در حالی که سیستم های تقویت محیط زیست پرداخته است. رقابت های جهانی و سطح بالایی از انتقال تکنولوژی منجر به نسبتا بالا جهانی و داخلی و دریایی غذاهای دریایی تولید. طرفدار تولید غذاهای دریایی در راستای زیست محیطی محلی زمینههای این جهان منجر به متوسط جهانی تنوع گونه. بالا جهانی تولید غذاهای دریایی و پایین موانع تجاری فعال کم غذاهای دریایی قیمت, بهبود, غذاهای دریایی دسترسی در مناطق شهری و مناطق با زیرساخت های حمل و نقل ارتباطات و دسترسی به برق برای تبرید.

رشد اول جهانی. در این سناریو جهان حرکت بیشتر به سمت جهانی شدن اقتصادی و تشویق بی حد و حصر رشد اقتصادی است. از طریق انتخاب ژنتیکی و اصلاح و همچنین به عنوان فن آوری و نوآوری های این صنعت آبزی پروری توسعه فشرده سیستم های تولید محدود و مقررات زیست محیطی. تولید سیستم های تکیه جهانی زنجیره تامین منابع مواد تشکیل دهنده خوراک در سطح بین المللی و بهره گیری از نیروی کار کم هزینه برای پردازش. از طریق رقابت های عظیم تولید تنها چند گونه نتایج آن بسیار مورد معامله و به سرعت در حال گسترش (شبیه به تسلط چهار گونه در بازار گوشت رهبری مرغ). هدف سیاست مداخلات لازم بود و به کمک مواد مغذی جمعیت های آسیب پذیر.

###

"سناریوهای جهانی آبزی پروری و نقش آن در تغذیه انسان," منتشر شده است در بررسی در علوم شیلات و آبزیان. مرکز ملی اجتماعی و زیست محیطی سنتز کار گروهی از محققان از طبیعت و محافظت از حفاظت بین المللی Soulfish پژوهش و مشاوره kingsnordley fishery و چندین نهاد علمی از سراسر جهان کمک کرده است.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب