NTU سنگاپور دانشمندان توسعه پایدار راه برای استخراج کیتین از پوسته میگو

تصویر: NTU محققان با استفاده دور انداخته میگو پوسته و تخمیر آنها را با استفاده از قند از ضایعات میوه تولی

توسط MOHAMADREZASITE در 21 اردیبهشت 1399
IMAGE

تصویر: NTU محققان با استفاده دور انداخته میگو پوسته و تخمیر آنها را با استفاده از قند از ضایعات میوه تولید با کیفیت بالا و کیتین است که طیف گسترده ای از کاربردها از قبیل مواد غذایی پرپشت کننده و تثبیت کننده های.... مشاهده بیشتر

اعتبار: NTU سنگاپور

دانشمندان در Nanyang فن آوری دانشگاه سنگاپور (NTU سنگاپور) توسعه سبز راه برای ایجاد کیتین با استفاده از دو فرم از ضایعات مواد غذایی - پوسته میگو و میوه دور ریخته میشود - و تخمیر آنها.

کیتین در خدمت طیف گسترده ای از کاربردها در صنایع غذایی مانند مواد غذایی پرپشت کننده و تثبیت کننده های و به عنوان ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی.

NTU روش پایدار تر از روش های کنونی است که از نظر شیمیایی استخراج کیتین از زباله های دریایی است که هزینه مصرف مقدار زیادی از انرژی و منجر به شیمیایی محصولات است که ممکن است تخلیه شده در فاضلاب های صنعتی.

شش تا هشت میلیون تن از سخت پوستان زباله تولید می شود سالانه در سراسر جهان با 45 تا 60 درصد[1] از پوسته میگو چون پردازش محصولات.

پروفسور ویلیام چن مدیر علوم و صنایع غذایی برنامه در NTU که رهبری این تحقیقات گفت: "مقدار زیادی از ضایعات میگو را برانگیخته صنعتی بهره آن را به عنوان یک منبع فراوان از کيتين. اما یک مشکل وجود دارد در روش استخراج است که هر دو غیر قابل تحمل و مضر به محیط زیست.

"ما روش جدید طول می کشد سخت پوستان زباله و ضایعات میوه دور ریخته میشود و با استفاده از فرآیندهای تخمیر طبیعی برای استخراج کیتین. این است که نه تنها مقرون به صرفه اما همچنین سازگار با محیط زیست دوستانه و پایدار و کمک به کاهش زباله" گفت: پروفسور چن.

این تیم را یافته بودند منتشر شده در کارشناسی, مجله AMB اکسپرس در ماه ژانویه سال 2020 است.

NTU تیم آزمایش ده منابع مشترک میوه ضایعات سفید و قرمز تفاله انگور و انبه و سیب و پرتقال و آناناس هسته های مختلف تخمیر آزمایش. آنها دریافتند که میوه زباله های موجود به اندازه کافی قند به قدرت فرآیند تخمیر است که می شکند از پوسته میگو به کیتین.

آنها با استفاده از 'پراش پرتو-X' روش برای تعیین اتمی و مولکولی ساختار کيتين ایجاد شده با استفاده از روش های جدید و سطح آن از خلوص اندازه گیری شد و با استفاده از یک 'crystallinity شاخص'. استخراج نفت خام کیتین از پوسته میگو تخمیر با استفاده از میوه هدر داد crystallinity شاخص 98.16 درصد است که نسبت به تجاری کيتين نمونه با شاخص 87.56 درصد است. فرآیند تخمیر با استفاده از قند از میوه زباله های تولید شده با کیفیت بالاتر کيتين از تجاری یکی از.

پروفسور چن گفت: "تحقیق ما باعث شده است تا نه تنها کیفیت بالاتر کيتين اما بیشتر پایدار و سازگار با محیط زیست فرآیند بیش از حد. در حالی که انواع میوه زباله تولید نتایج خوب شکر از تفاله انگور قرمز تا به حال بهترین عملکرد. این هم یک روش مقرون به صرفه برای صنعت در مقیاس عملیات که می توان از این پتانسیل بهره به wineries به دنبال کاهش و upcycle زباله های خود را."

"این تحقیقات همچنین پژواک NTU را در تحقیقات ابتدایی, کانون است که با هدف توسعه پایدار و نوآوری است که به نفع جامعه و صنعت و ایجاد سبزتر آینده است."

آقای لوو یون Meng مدیر عامل مجتمع ورزشهای آبی Singapore Pte. Ltd. که درگیر در این مطالعه گفت: "آخرین نوآوری طراحی و توسعه توسط پروفسور ویلیام چن از علوم و صنایع غذایی برنامه در NTU است یک مثال عالی از چه تخصص از یک موسسه آموزش عالی می تواند به بهبود بهره وری عملیاتی صنایع غذایی در حالی که کاهش مواد غذایی پردازش زباله. از طریق یک روش ساده فرآیند تخمیر بالا-ارزش کيتين و کيتوزان بهبود از پوسته میگو محیط زیست هستند و این محصولات را می توان دوباره متصل به صنایع غذایی است."

با ترک کيتين به انجام مراحل بیشتر از تخمیر NTU تیم تحقیقاتی همچنین نشان داد آنها می تواند تخمیر آن بیشتر به کيتوزان که می تواند به عنوان یک تقویت کننده رشد در گیاه, کود, و یا به عنوان یک داروی کنترل سیستم تحویل در درمان های دارویی است.

NTU تیم در حال حاضر بررسی راه هایی برای استفاده از کيتوزان به افزایش تحقیقات قبلی نوآوری مانند بسته بندی مواد غذایی ایجاد شده با استفاده از سویا مانده و یا اوکارا. این به طور بالقوه می تواند منجر به توسعه بیشتر دوام سلولز فیلم با ضد میکروبی و ضد باکتری خواص.

پروفسور چن همچنین همکاری با شرکت های متعدد به خار تصویب سبزتر روش های صنعتی در تولید کيتين و کيتوزان.

###

[1] ذکر شده در مقاله منتشر شده. یادداشت کنید تا ویرایشگر.

توجه داشته باشید به ویرایشگر:

مقاله با عنوان "میکروبی استخراج کیتین از غذاهای دریایی زباله با استفاده از قند مشتق شده از میوه زباله-جریان" منتشر شده در AMB اکسپرس در 28 Jan 2020.

رسانه های تماس:

آقای Nur امین شاه
مدیر روابط رسانه ای
شرکت ارتباطات دفتر
Nanyang فن آوری دانشگاه
ایمیل: aminshah(یک.t.)ntu.edu.sg

در مورد Nanyang Technological University, Singapore

یک تحقیق فشرده عمومی دانشگاه Nanyang فن آوری دانشگاه سنگاپور (NTU سنگاپور) است 33,000 دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کسب و کار, علم, علوم انسانی, هنر و اجتماعی, علوم و تحصیلات تکمیلی دانشکده است. این شهر همچنین دارای یک دانشکده پزشکی لی کنگ چيان دانشکده پزشکی راه اندازی به طور مشترک با امپریال کالج لندن است.

NTU نیز در سطح جهانی خودمختار موسسات - موسسه ملی آموزش و پرورش S Rajaratnam مدرسه بین المللی مطالعات رصدخانه زمین سنگاپور سنگاپور مرکز برای محیط زیست و زندگی علوم مهندسی و پیشرو مختلف مراکز تحقیقاتی مانند Nanyang محیط زیست و موسسه تحقیقات آب (NEWRI) و موسسه تحقیقات انرژی @ NTU (ERI@N).

رتبه 11 در جهان NTU قرار داده شده است جهان جوان برتر دانشگاه در شش سال گذشته. در پردیس اصلی دانشگاه است که اغلب جزو 15 زیبا ترین دانشگاه در جهان و آن را به 57 علامت سبز-گواهی (معادل LEED-گواهی) پروژه های ساختمانی که 95% گواهی علامت سبز پلاتین. به غیر از پردیس اصلی آن NTU همچنین دارای یک پردیس در Novena, سنگاپور, بهداشت و درمان منطقه است.

برای اطلاعات بیشتر http://www.ntu.edu.sg.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن