گیاهی در رژیم غذایی نشان داده شده است به کاهش فشار خون و حتی با محدود گوشت و فراورده های لبنی

مصرف یک رژیم غذایی گیاهی می تواند به کاهش فشار خون حتی اگر مقدار کمی از گوشت و لبنیات مصرف بیش از حد با توجه

توسط MOHAMADREZASITE در 5 مرداد 1399

مصرف یک رژیم غذایی گیاهی می تواند به کاهش فشار خون حتی اگر مقدار کمی از گوشت و لبنیات مصرف بیش از حد با توجه به تحقیقات جدید از دانشگاه وارویک.

آنلاین منتشر شده توسط یک تیم از دانشکده پزشکی وارویک در مجله فشار خون بالا امروز (25 جولای) آنها استدلال می کنند که هر گونه تلاش برای افزایش, غذاهای گیاهی در رژیم غذایی خود و محدود کردن محصولات حیوانی است که به احتمال زیاد به نفع خود فشار خون و کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته مغزی و بیماری های قلبی عروقی. آنها با انجام یک بررسی سیستماتیک از تحقیقات قبلی از کارآزمایی بالینی کنترل شده به مقایسه هفت گیاهی, رژیم های غذایی مختلف که شامل محصولات حیوانی در مقادیر کم به یک استاندارد کنترل رژیم غذایی و تاثیر این حال در افراد فشار خون است.

گیاهی و رژیم های غذایی حمایت از مصرف بالای میوه ها و سبزیجات و غلات سبوس دار, سبزیجات, آجیل و دانه ها محدود کردن مصرف بیشتر یا همه محصولات حیوانی (به طور عمده گوشت و خاطرات). (نگاه کنید به یادداشت ها به ویراستاران برای جزئیات بیشتر)

فشار خون بالا عامل خطر پیشرو در سطح جهانی برای حملات قلبی سکته مغزی و سایر بیماری های قلبی عروقی. کاهش فشار خون فواید مهم هم برای افراد و هم برای جمعیت. رژیم غذایی ناسالم مسئول بیشتر مرگ و میر و معلولیت در سطح جهان نسبت به استفاده از دخانیات مصرف الکل بالا استفاده از مواد مخدر و روابط جنسی با هم قرار داده. افزایش مصرف غلات سبوس دار, سبزیجات, آجیل و دانه ها و میوه های به دست آمده در نیروگاه بر اساس رژیم غذایی می تواند در جلوگیری از 1.7, 1.8, 2.5 و 4.9 میلیون مرگ و میر در سطح جهان به ترتیب هر سال با توجه به تحقیقات قبلی.

رژیم های گیاهخواری و وگان با فقدان کامل از محصولات حیوانی در حال حاضر شناخته شده است به کاهش فشار خون در مقایسه با رژیم غذایی همه چیز خوار. خود سنجی و پایداری هستند اما محدود است. تا به حال از آن شده است شناخته شده نیست که آیا یک فقدان کامل از محصولات حیوانی لازم است در کارخانه بر اساس الگوهای غذايی برای رسیدن به یک معنی داری اثر مفیدی بر فشار خون است.

منجر نویسنده جاشوا گیبس یک دانشجو در دانشگاه وارویک مدرسه علوم زندگی گفت: "ما بررسی 41 مطالعات مربوط 8,416 شرکت کنندگان در آن اثرات هفت های مختلف گیاهی و رژیم غذایی (از جمله داش, مدیترانه, گیاهخواری وگان, نوردیک فیبر بالا و بالا میوه و سبزیجات) در فشار خون مورد بررسی قرار گرفتند در کارآزمایی بالینی کنترل شده. یک بررسی سیستماتیک و متا آنالیز از این مطالعات نشان داد که بسیاری از این رژیم های غذایی کاهش فشار خون. رژیم غذایی DASH بیشترین اثر کاهش فشار خون توسط 5.53/3.79 میلیمتر در مقایسه با کنترل رژیم غذایی و 8.74/6.05 میلیمتر که نسبت به معمول ' رژیم غذایی.

"فشار خون کاهش مقیاس ناشی از بالاتر مصرف گیاهی, رژیم های غذایی و حتی با محدود محصولات حیوانی را در 14 درصد کاهش در سکته مغزی 9 درصد کاهش حملات قلبی و 7 درصد کاهش در میزان مرگ و میر.

"این مهم است پیدا کردن آن را به عنوان برجسته که محو کامل از محصولات حیوانی است که لازم نیست برای تولید کاهش و بهبود فشار خون است. اساسا هر گونه تغییر به سمت یک رژیم غذایی گیاهی خوب است."

نویسنده ارشد پروفسور فرانچسکو Cappuccio از دانشکده پزشکی وارویک گفت: "تصویب گیاه مبتنی بر الگوهای غذایی نیز نقش بازی در جهانی غذا پایداری و امنیت است. آنها کمک به کاهش استفاده از زمین به دلیل فعالیت های انسان به جهانی حفاظت از آب و کاهش قابل توجه در جهانی انتشار گاز گلخانه ای.

"این مطالعه نشان می دهد که این اثر بخشی از یک رژیم غذایی گیاهی بر فشار خون. اما ترجمه این دانش به منافع واقعی مردم یعنی اثربخشی آن بستگی به عوامل مختلف مربوط به هر دو فرد انتخاب و به دولت های تصمیم گیری در سیاست. برای مثال برای یک فرد توانایی به اتخاذ یک رژیم غذایی گیاهی می تواند تحت تاثیر عوامل اجتماعی و اقتصادی (هزینه و در دسترس بودن و دسترسی) درک شده منافع و مشکلات مقاومت به تغییر سن و وضعیت سلامت کم پایبندی به دلیل خوش و پذیرش است.

"برای غلبه بر این موانع ما باید به تدوین و فرموله کردن استراتژی برای نفوذ در باورهای گیاهی, رژیم های غذایی, کارخانه مواد غذایی در دسترس بودن و هزینه های چند بخشی اقدامات به پرورش و تغییر در سیاست تمرکز بر پایداری زیست محیطی از مواد غذایی تولید علم جمع آوری و بهداشت و درمان عواقب."

###

گیبس J, Gaskin E, Ji, C, Miller, کارشناسی ارشد و Cappuccio FP. 'اثر گیاه بر اساس الگوهای غذایی بر فشار خون: یک مرور سیستماتیک و متا آنالیز از کنترل مداخله محاکمه', منتشر شده در مجله فشار خون بالا 2020; 38: در مطبوعات. DOI: 10.1097/HJH0000000000002604

یادداشت به ویراستاران:

جزئیات هفت گیاهی در رژیم غذایی مورد بررسی قرار گرفت (جدول 1 در این مقاله پژوهشی):

رژیم غذایی مبتنی بر گیاه & مؤلفه های اصلی:

  • سالم نوردیک رژیم غذایی - بالاتر محتوا از غذاهای گیاهی و ماهی و تخم مرغ و چربی های گیاهی و کاهش محتوای محصولات گوشت محصولات لبنی ، شیرینی ، دسر و نوشیدنی های الکلی

  • بالا-میوه و سبزی رژیم غذایی - افزایش مصرف میوه و سبزیجات است. به افزایش بیشتر پلی, بار, برخی از مطالعات شامل به طور منظم شکلات تیره محتوا
  • رژیم غذایی با فیبر بالا - فیبر موجود در سطوح مختلف در تمام غذاهای گیاهی و, شایع ترین است در غلات سبوس دار و حبوبات. به این دلیل بالا ترین رژیم غذایی فیبر تمرکز بر افزایش سبوس دار و حبوبات مصرف
  • Lacto-ovo vegetarian diet تعریف شده به عنوان کسانی که رد مصرف گوشت مرغ و ماهی اما هنوز هم شامل مصرف لبنیات و تخم مرغ. اجزای اصلی عبارتند از: میوه و سبزیجات و غلات سبوس دار و حبوبات و آجیل و دانه ها
  • داش رژیم غذایی - تشویق به مصرف میوه ها و سبزیجات و غلات سبوس دار و آجیل و دانه ها و محصولات لبنی کم چرب و محدودیت مصرف شیرینی و چربی اشباع شده و سدیم
  • رژیم غذایی مدیترانه ای - اجزای اصلی هستند و مصرف روزانه سبزیجات و میوه و غلات سبوس دار و روغن زیتون و هفتگی مصرف حبوبات و آجیل و ماهی و لبنیات و تخم مرغ و محدود مصرف گوشت
  • رژیم غذایی وگان - متشکل از غذاهای گیاهی به طور انحصاری است. هیچ حیوانی گوشت و یا دیگر حیوانات مشتق شده از محصولات (از جمله لبنیات و تخم مرغ) را شامل می شوند. این است که عمدتا کم چربی و با تمرکز بر مصرف کل غذاهای گیاهی مانند میوه ها و سبزیجات و غلات سبوس دار و حبوبات و آجیل و دانه ها

برای مصاحبه و یا یک کپی از بررسی تماس با ما:

پروفسور فرانچسکو Cappuccio وارویک مدرسه پزشکی در F.P.Cappuccio@warwick.ac.uk

یا

پیتر Thorley
مدیر روابط رسانه (Warwick دانشکده پزشکی و دانشکده فیزیک) | مطبوعات و روابط رسانه ای | دانشگاه وارویک
ایمیل: peter.thorley@warwick.ac.uk
Mob: +44 (0) 7824 540863

شما همچنین می توانید به تماشای یک ویدیو چکيده تحقيق: https://وارویک.ac.انگلستان/fac/علمی/پزشکی/کارکنان/cappuccio/نشریات/journal_of_hypertension_2020_compressed.mp4

دانشگاه وارویک سازمان بهداشت جهانی همکاری مرکز برای تغذیه بخش علوم سلامت (MH&WB) وارویک مدرسه پزشکی, Coventry CV4 7AL. برای فعالیت های که همکاری مرکز بازدید https://وارویک.ac.انگلستان/fac/علمی/پزشکی/کارکنان/cappuccio/که

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن