صرفه جویی در آب جایگزین محصولات علوفه برای تگزاس دام

تصویر: Bishwoyog Bhattarai یک دانشجوی کارشناسی ارشد در Sukhbir سینگ آزمایشگاه در دانشگاه فناوری تگزاس, ان

توسط MOHAMADREZASITE در 19 تیر 1399
IMAGE

تصویر: Bishwoyog Bhattarai یک دانشجوی کارشناسی ارشد در Sukhbir سینگ آزمایشگاه در دانشگاه فناوری تگزاس, اندازه گیری تاج دما با استفاده از دماسنج مادون قرمز. مشاهده بیشتر

اعتبار: Sukhbir سینگ

در نيمه خشک تگزاس High Plains, پرورش دهندگان و تولید کنندگان نگران پایداری گوشت و صنایع لبنی که به شدت متکی به آبیاری ذرت برای خوراک دانه و علوفه است. یک منبع اصلی آبیاری--آبخوان Ogallala--به سرعت در حال کاهش است. سفره را کاهش بر نیاز برای تولید کنندگان و پرورش دهندگان برای پیدا کردن جایگزین و آب و کارآمد محصولات علوفه پایدار گوشت گاو و فراورده های لبنی تولید در منطقه است.

در یک مطالعه جدید منتشر شده در علوم زراعیمحققان از دانشگاه فناوری تگزاس بررسی پتانسیل علوفه سورگوم و ارزن مرواریدی به عنوان جایگزین ذرت برای تولید علوفه. 2-سال مطالعه بررسی پاسخ فیزیولوژیکی چند گونه از محصولات کشاورزی تحت آبیاری رژیم از جمله ديم. این تیم داده های جمع آوری شده در آب برگ پتانسیل هدايت روزنهها و تاج پوشش متوسط. آنها همچنین به مطالعه تاثیر این پاسخ در زیست توده تولید و ارزش غذايي.

این مطالعه گزارش شده است که سورگوم نشان داد بهتر پاسخ فیزیولوژیکی و تولید بیشتر توده در زیر آب-استرس شرایط را در مقایسه با مروارید ارزن و ذرت. هر چند ارزش غذایی سورگوم کمتر از ذرت و سورگوم می تواند تولید کنندگان با ارائه یک جایگزین برای تولید بالاتر توده با آب کمتر است. به عنوان یک گزینه مدیریت علوفه سورگوم می تواند مخلوط با بالا مکمل های تغذیه برای رسیدن به مطلوب تغذیه با کیفیت و افزایش سودآوری است.

###

اقتباس از Bhattarai ب Singh, S., غرب, C. P., Ritchie, G. L. و Trostle, C. L. (2020) اثر کم آبياری بر فیزیولوژی و عملکرد علوفه سورگوم علوفهای مروارید ارزن و ذرت.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن