برای چه نوع بیماری هایی باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنیم؟

دکتر کلیه و مجاری ادراری وظیفه بسیار مهمی بر سلامت اشخاصی که به آن ها مراجعه می کنند، دارد. از این رو در این ب

توسط MOHAMADREZASITE در 24 آبان 1400

دکتر کلیه و مجاری ادراری وظیفه بسیار مهمی بر سلامت اشخاصی که به آن ها مراجعه می کنند، دارد. از این رو در این بخش قصد داریم به شما عزیزان معرفی کنیم که در چه شرایطی و با دیدن چه نوع بیماری هایی می توانید به دکتر متخصص کلیه و مجاری اداری مراجعه کنید! در نظر داشته باشید که سلامت کلیه و مجاری ادراری که به عنوان یکی از مهم ترین سیستم های بدن است، باید در اولویت باشد. 

آشنایی با نفرولوژیست و متخصص اورولوژی

دو نوع عمده از پزشکان وجود دارد که روی کلیه کار می کنند: نفرولوژیست و متخصص اورولوژی. اورولوژیست ها جراحان مجاری ادراری هستند که می توانند سرطان های کلیه را حذف کنند، انسداد حالب ها را از سنگ ها باز کنند یا به تخلیه بهتر مثانه کمک کنند. نفرولوژیست ها متخصص پزشکی کلیه هستند که می توانند به حداکثر رساندن عملکرد کلیه و حمایت از آن با دیالیز در صورت لزوم کمک کنند.

شرایط درمان شده توسط پزشکان کلیه (نفرولوژیست)

پزشکان کلیه از افراد مبتلا به انواع مختلف بیماری کلیوی مراقبت می کنند، از جمله:

آسیب حاد کلیه: بیماری حاد کلیه به شروع سریع بیماری کلیوی اشاره دارد که اغلب به شرایطی مانند شوک (کاهش خونرسانی کلیه ها)، کم آبی بدن، مشکلات کلیوی مربوط به جراحی، یا تخلیه ناکافی از مجاری ادراری (حالب، مثانه) مربوط می شود. پروستات، مجرای ادرار).

نارسایی مزمن کلیه: بیماری مزمن کلیه می تواند به دلیل تعدادی از شرایط مختلف ایجاد شود

طیف گسترده ای از مشکلات پزشکی وجود دارد که می تواند به روش های مختلف بر کلیه ها تأثیر بگذارد. برخی از شرایط رایج تر که می تواند باعث نارسایی کلیه شود عبارتند از:

دیابت (نفروپاتی دیابتی): دیابت عامل اصلی نارسایی کلیه در ایالات متحده است.

بیماری کلیوی مرتبط با فشار خون بالا و بیماری قلبی (سندرم قلب و عروق)

چاقی

عفونت مزمن کلیه

سنگ کلیه که باعث انسداد می شود

مشکلات کلیوی مادرزادی (از بدو تولد) مانند کلیه نعل اسبی

گلومرولونفریت: گلومرولونفریت التهاب کلیه ها است که می تواند توسط تعدادی از فرآیندهای مختلف از جمله باکتری که باعث گلودرد استرپتوکوکی می شود ایجاد شود.

بیماری کلیوی مرتبط با لوپوس (نفریت لوپوس)

بیماری کلیه پلی کیستیک: بیماری کلیه کیستیک ارثی است، اگرچه شدت بیماری و همچنین سن شروع آن می تواند متفاوت باشد.

بیماری های خود ایمنی مانند نفروپاتی IgA

نارسایی کلیه ثانویه به بیماری کبدی (سندرم کبدی)

بیماری مزمن کلیه بر اساس شدت بیماری در پنج مرحله توصیف می شود. نارسایی کلیوی درجه 1 به یک بیماری خفیف اشاره دارد، در حالی که نارسایی کلیوی درجه 5 معمولاً نشان دهنده نیاز به دیالیز یا پیوند کلیه است.

همان طور که مشاهده نمودید، در این مقاله به یکی از اصلی ترین سوالات رایج بیماران (برای چه نوع بیماری هایی باید به دکتر کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنیم؟) پاسخ دادیم. البته توصیه می کنیم در صورت بروز علائم حاد تر و جدی تر حتما به نزدیک ترین مطب متخصص مربوطه مراجعه کنید و یا از طریق سایت های رزرو نوبت آنلاین، اقدام به دریافت رزرو و یا مشاوره تلفنی کنید تا بتوانید قبل از حاد تر شدن بیماری خود، نسبت به درمان آن اقدام کنید.

منبع: https://www.bargak.ir/29064/

آخرین مطالب