لرزش در کشت سلول: شعله عقیم سازی ممکن است تاثیر فرهنگ

تصویر: محققان از دانشگاه تسوکوبا در بر داشت که شعله استریل لرزش بطری برای جلوگیری از معرفی میکروبی آلایند

توسط MOHAMADREZASITE در 11 تیر 1399
IMAGE

تصویر: محققان از دانشگاه تسوکوبا در بر داشت که شعله استریل لرزش بطری برای جلوگیری از معرفی میکروبی آلاینده بطور قابل توجهی افزایش می دهد غلظت دی اکسید کربن در بطری. این افزایش غلظت دی اکسید کربن... مشاهده بیشتر

اعتبار: دانشگاه تسوکوبا

تسوکوبا ژاپن - محققان معمولا فرهنگ باکتری برای بسیاری از اهداف مانند صفحه نمایش داروسازی و تولید واکسن. در این موارد لرزش بطری شده معمولا و به طور کلی استفاده می شود برای بیش از 90 سال به کشت میکروب.

برای پیگیری آنچه در جریان است در لرزش فلاسک محققان باید با استفاده از دقیق عقیم سازی تکنیک در حالی که استخراج نمونه ای از سلول های. مشترک عقیم سازی تکنیک است که به افشای پلاگین و فلاسک به یک شعله در چندین زمان در طول استخراج سلول. اما اگر این عقیم سازی تاثیر می گذارد کشت سلول در هر راه شما ممکن است سهوا مانع تولید واکسن و یا هر ماده ای که می خواهید از فرهنگ است.

در یک مطالعه که به تازگی منتشر شده در علمی, گزارشمحققان از دانشگاه تسوکوبا نشان داده اند که شعله عقیم سازی معرفی دی اکسید کربن به لرزش بطری. این بیش از حد دی اکسید کربن می تواند بطور قابل توجهی بر رشد سلول.

دی اکسید کربن یک محصول از احتراق متان در شعله. محققان دریافتند که شعله ور فلاسک برای حتی چند ثانیه اضافی و یا چرخش فلاسک چند درجه قابل ملاحظه ای افزایش غلظت دی اکسید کربن در فلاسک.

"برای مثال در یک شعله قرار گرفتن در معرض زمان تنها 5 s, افزایش تمایل از زاویه 15 درجه به 25 درجه افزایش غلظت دی اکسید کربن در فضای, توسط حدود 50 ٪ می گوید:" استاد Hideki Aoyagi, نویسنده ارشد این مطالعه است. "مدلسازی محاسباتی تایید یافته های ما."

این افزایش در غلظت دی اکسید کربن ناشی از طی تنها چند ثانیه از شعله عقیم سازی. اما آنها به طور قابل توجهی بر رشد سلول? برای آزمون این فرضیه محققان نیاز به اضافه کردن بیش از حد دی اکسید کربن در حالی که نگه داشتن بطری تکان دادن و به دلیل ایجاد وقفه تکان دادن می تواند خود را بر رشد سلول.

"ما معرفی متناوب دی اکسید کربن در غلظت های مشابه به کسانی که در انتظار شعله عقیم سازی" توضیح می دهد که استاد Aoyagi. "نهایی اکسيژن از Acetobacter pasteurianus--شناخته شده برای از بین بردن شراب-- افزایش تا 70%. Pelomonas saccharophila افزایش تا 35% در حالی که دو نفر دیگر میکروب ها نمی شد به وضوح متاثر از لحاظ رشد."

محققان هنوز نمی دانند که چگونه مشترک است برای شعله ور لرزش-فلاسک برای تغییر کشت سلولی رشد. با این وجود به ظاهر جزئی تجربی عقیم سازی متغیرهای--بیش از حد ظریف برای بسیاری از محققان حتی متوجه نگاه اول--در واقع ممکن است مربوط است. کشت میکروب در لرزش بطری و تولید محصولات با ارزش در فرهنگ--شاید مربوط به COVID-19 پژوهش--ممکن است قابل ملاحظه ای پیچیده تر از قبلا قدردانی است.

###

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن