نگه داشتن لوبیا چیتی دور از سمت تاریک

تصویر: انواع جدیدی از آهسته تیره و لوبیا چيتي را نشان می دهد منافع برای کل زنجیره ارزش. مشاهده بیشتر اعت

توسط MOHAMADREZASITE در 1 مرداد 1399
IMAGE

تصویر: انواع جدیدی از آهسته تیره و لوبیا چيتي را نشان می دهد منافع برای کل زنجیره ارزش. مشاهده بیشتر

اعتبار: Juan اسرنو

لوبیا چیتی برای ما خوب هستند. آنها مواد مغذی بسته بندی شده با پروتئین و فیبر است. آنها همچنین شامل یک میزبان از ریز مغذی مانند ویتامین B و فولات.

اما خوب بودن کافی نیست برای لوبیا چیتی. آنها همچنین نیاز به نگاه خوب است.

به طور معمول و لوبیا چيتي را قابل توجه لکه لکه الگوی تیره و قهوه ای روشن. با این حال دانه های تیره می تواند پس از برداشت.

مصرف کنندگان درک و لوبیا چيتي با رنگ های تیره تر می شود مسن تر به طبخ و مغذی کمتر از فندک لوبیا.

"ما می خوریم با چشم ما می گوید:" خوان اسرنو. اسرنو است یک محقق در دانشگاه ایالتی داکوتای شمالی.

و آن را نه تنها مصرف کنندگان که در حال شک و تردید در مورد تیره لوبیا چیتی. "کشاورزان دیدن تیره تر دانه لوبيا به عنوان کیفیت فقیر می گوید:" اسرنو. "و هنگامی که کشاورزان سعی کنید به فروش تیره تر لوبیا آنها اغلب مجبور به قبول قیمت با تخفیف است."

که یک معامله بزرگ به دلیل لوبیا چیتی شایع ترین نوع خشک لوبیا رشد و مصرف شده در ایالات متحده است.

در مطالعه اخیر اسرنو و همکاران توصیف فرآیند توسعه امیدوار کننده انواع آهسته تیره لوبيا. "این مطالعه نشان داد هیچ تفاوت عمده در صفات زراعی و عملکرد به طور منظم در مقابل آهسته تیره pintos می گوید:" اسرنو.

او معتقد است این آهسته تیره و لوبیا چيتي را می توان یک جایگزین خوب برای موجود لوبيا زنجیره ارزش. "هر دو از کشاورزان و مصرف کنندگان از آن بهره مند شوند در بسیاری از زمینه ها," او می گوید.

به عنوان مثال آهسته تیره لوبیا پخته شده سریع تر از به طور منظم لوبیا. نیاز به زمان کمتری برای طبخ می تواند مزایای زیادی را در مناطق که در آن پخت و پز سوخت کمیاب است.

کلید پیشرفت شده است در بهبود صفات زراعی و عملکرد - مانند عملکرد و لوبیا, اندازه - آهسته-تیره شدن لوبیا. که پیشرفت های بزرگ, زیرا گذشته از گیاهان آهسته تیره ژن تا به حال بسیاری از مسائل مرتبط با صفات زراعی و عملکرد.

برای مثال یک تنوع از آهسته تیره لوبیا چیتی کم بازده. دیگر نمی خواهد گل تحت کشاورزی شرایط در ایالات متحده است. در عین حال یکی دیگر رشد می کند در چنین راهی که آن را می سازد مکانیکی برداشت لوبیا دشوار است.

در ریشه این مشکلات نهفته لوبيا ژنتیک. ویژگی های فیزیکی مانند عملکرد باقلا اندازه یا میزان تیرگی همه تحت تاثیر یک یا چند ژن.

تبدیل کردن یک ژن به درستی به نام آهسته تیره یا SD - کنترل چگونه به سرعت لوبیا چیتی تیره پس از برداشت. محققان می نژاد این ژن به لوبيا رقم نسبتا به راحتی و بدون ایجاد اصلاح شده ژنتیکی موجودات زنده (GMO).

اما هر زمان که آنها گنجانیده شده است این ژن در گذشته ژن های دیگر مسئول بازده پایین تر و یا کوچکتر لوبیا را همراه با آهسته تیره ژن است.

اسرنو و همکارانش آزمایش انواع مختلفی از آهسته تیره و منظم لوبیا چیتی بیش از دهه گذشته است. از آزمايشات انجام شده در تحقیق و توطئه های آمریکا در داکوتای شمالی.

محققان در مقایسه صفات مانند وزن دانه و عملکرد و زمان پخت بین آهسته تیره و منظم لوبیا چیتی.

اولیه آزمون - 2010-2012 - و نه عملکرد نتایج دلگرم کننده است. آهسته-تیره شدن لوبیا انجام ضعیف در مقایسه با به طور منظم لوبیا چیتی.

اما آخرین دور از محاکمه صحرایی با استفاده از آهسته تیره لوبیا چیتی بود که بیشتر امیدوار کننده. با توجه به 2018 آزمون های جدیدتر آهسته تیره لوبيا رقم ابتلا به منظم رقم در عملکرد و باقلا اندازه.

در واقع نسل دوم از آهسته تیره لوبیا چیتی است که در حال حاضر نشان دادن بازده بالاتر نسبت به نسل قبلی.

اسرنو تشویق است اما می گوید هنوز هم وجود دارد کار انجام می شود. "به یاد داشته باشید که پرورش بازده سود در یک شیوه ای گام به گام و نه از طریق جهش بزرگ" او می گوید.

###

اطلاعات بیشتر در مورد این پژوهش در علوم زراعی. این کار تامین شده بود Northarvest باقلا انجمن تولید کنندگان ایالات متحده وزارت کشاورزی موسسه ملی غذا و کشاورزی ایالات متحده وزارت کشاورزی کشاورزی خدمات بازاریابی و داکوتای شمالی وزارت کشاورزی.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب