مواد غذایی برای ارتقاء طول عمر

پیری در نظر گرفته شده است مترادف با ظاهر اصلی بیماری ها و به طور کلی کاهش در عملکرد جسمی و روحی. این mini-برر

توسط MOHAMADREZASITE در 21 خرداد 1399

پیری در نظر گرفته شده است مترادف با ظاهر اصلی بیماری ها و به طور کلی کاهش در عملکرد جسمی و روحی. این mini-بررسی خلاصه یافته های اصلی در مواد غذایی هستند که برای کاهش سرعت پیری فرآیند با تاخیر و حتی جلوگیری از توسعه های متعدد بیماری های مزمن. این مواد غذایی ممکن است کمک به بهبود بهره وری و کیفیت زندگی در سالمندان. محققان از Migal-جلیل موسسه تحقیقات (اسرائیل) دانشگاه لیوبلیانا (اسلوونی) و دانشگاه بلگراد (صربستان) باید کمک های خود را بررسی و پس از انجام بررسی ادبیات کار منتشر شده از مواد. تحقیقات نشان داده که قوی ترین محیط زیست دستکاری برای گسترش طول عمر است محدوديت کالری بدون سوء تغذیه. برخی از مواد غذایی می تواند تقلید کالری محدودیت اثرات. محدوديت کالری به خوبی تثبیت شده است به عنوان یک استراتژی برای گسترش طول عمر و بدون سوء تغذیه. انواع مواد غذایی گزارش شده است به تقلید از اثر محدوديت کالری با تعدیل فعالیت فاکتور رشد شبه انسولین 1 receptor signaling و sirtuin فعالیت و در نتیجه ترویج طول عمر. بررسی منتشر شده در زمان, مواد غذایی ارائه می دهد یک تمرکز ویژه ای روی مواد غذایی که تاثیر فاکتور رشد شبه انسولین 1 receptor signaling و sirtuin فعالیت در واسطه طول عمر و healthspan.

کلمات کلیدی: مواد غذایی و طول عمر کالری محدودیت فاکتور رشد شبه انسولین 1 گیرنده (IGF1R), خاموش, جفت گیری نوع اطلاعات قوانین و مقررات 2 همسانی 1 (SIRT1)

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا از سایت: bit.ly/NutraceuticalsforPromotingLongevity

###

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن