علم فوری مارس سال 2020

تصویر: این رشته قارچ Neurospora crassa خوردن گیاه و زیست توده. مشاهده بیشتر اعتبار: Vincent وو/JGI جن

توسط MOHAMADREZASITE در 14 خرداد 1399
IMAGE

تصویر: این رشته قارچ Neurospora crassa خوردن گیاه و زیست توده. مشاهده بیشتر

اعتبار: Vincent وو/JGI

جنگلهای جهان در حال رشد جوان

مطالعه می یابد تغییر آب و هوا است که تغییر ساختار جنگل, ساخت جنگل کمتر از یک مخزن کربن

--توسط کریستینا Procopiou

محققان آزمایشگاه برکلی و 20 نهادهای دیگر پیدا کرده اند که استفاده از زمین و تغییرات جوی در حال تغییر ساختار جنگل در اطراف جهان و در نتیجه در کمتر از درختان بالغ است که بهتر است در ذخیره سازی دی اکسید کربن از جو است.

این دانشمندان با بررسی داده ها و مشاهدات از بیش از 160 مطالعات قبلی طراحی شده را به تصرف خود چگونه تعامل میان جنگل پوشش گیاهی و تغییرات آب و هوا و اختلال مانند خشکسالی تحریک اکوسیستم پاسخ از جمله افزایش درخت مرگ و میر و کاهش جنگل سن. نتایج کار خود را به رهبری محققان در آزمایشگاه ملی شمال غربی اقیانوس آرام بودند که به تازگی در مجله علوم.

"این تغییر در جنگل از پیر به جوان, چیزی برای نگرانی در مورد گفت:" لارا Kueppers, Berkeley Lab دانشکده دانشمند همکاری نویسنده این مقاله و شرکت محقق درگیر در سازمان حفاظت محیط زیست به نسل بعدی اکوسیستم آزمایش های استوایی (NGEE-استوایی) پروژه است. "جوان در جنگل وجود دارد به طور متوسط کمتر درختان بزرگ. عدم وجود درختان بزرگ تمایل به رانندگی کردن در کربن ذخیره شده در زیست توده در حالی که برای رسیدگی به تغییرات آب و هوایی ما می خواهیم جنگل برای نگهداری به عنوان مقدار کربن به عنوان امکان پذیر است."

Kueppers که رهبری یک 2018 DOE کارگاه که باعث شد این مقاله بررسی کمک به مطالعه ارزیابی توانایی جنگل ها به بازسازی و استخدام جدید, درختان, زیر, طبیعی, اختلال مانند آتش سوزی و خشکسالی مزمن و تغییر آب و هوا. محققان نتیجه گیری کرد که با مشاهده روند ارائه بحرانی تست سیستم زمین مدل های طراحی شده برای شبیه سازی تغییر جنگل پویایی است.

جزئیات آزمایشگاه ملی شمال غربی اقیانوس آرام به انتشار اخبار در مورد این مقاله اینجا.

تحقیقات جدید ارزیابی چگونه ایالات متحده وزش عملکرد گیاه تغییرات با سن

اولین مطالعه جامع در ایالات متحده باد ناوگان نشان می دهد که نسبتا سطح پایین عملکرد با افزایش سن کاهش

--By Kiran Julin

ایالات متحده گیاهان باد حفظ 87 درصد از اوج عملکرد پس از 17 سال و جدیدتر گیاهان نشان می دهد تقریبا هیچ کاهش بیش از 10 سال اول با توجه به یک مطالعه اخیر از آزمایشگاه برکلی. در مقایسه با مطالعات انجام شده از اروپا وزش سن ناوگان ایالات متحده باد ناوگان خفیف را نشان می دهد از دست دادن عملکرد با سن و گیاهان ساخته شده پس از سال 2008 نشان می دهد بالاترین سطح از عملکرد کاهش که پیدا شده است در عمده ناوگان.

یک تیم از محققان در آزمایشگاه برکلی انرژی و تحلیل اثرات زیست محیطی بخش تجزیه و تحلیل عملکرد از 917 خشکی وزش پروژه های در آمریکا یافته های خود را منتشر شد به تازگی در مجله ژول.

ایالات متحده وزش بازار دوم-بزرگترین در جهان و عرضه 7.3 درصد از این کشور تولید برق در سال 2019 در عین حال این اولین بار است که تحقیقاتی به منظور بررسی تاثیر گیاه سن بر عملکرد ایالات متحده باد ناوگان.

"نتایج نشان می دهد که مربوط به سن از دست دادن عملکرد می تواند تحت تاثیر تکنولوژی انتخاب و هزینه-بهره گیری در پروژه اپراتور" گفت: Berkeley Lab دانشمند Dev Millstein متناظر نویسنده این مقاله است. "این مطالعه شواهدی را فراهم می کند که تکنولوژی جدید تغییرات مثبت و موثر چگونه گیاهان باد سن."

دفعات بازدید: مقاله کامل در اینجا در برکلی آزمایشگاه انرژی و تحلیل اثرات زیست محیطی بخش وب سایت.

تحقیق قارچ ها انتخاب های غذایی بازده بوفه اطلاعات

مطالعه چگونه قارچ ها حس و پاسخ به مواد غذایی در دسترس کمک می کند تا توضیح دهد که مواد مغذی بازیافت و درب باز می شود به روش های بهتر برای تولید زیستی مبتنی بر محصولات

- توسط علیا Kovner

وقتی که شما شنیدن کلمه "قارچ" وجود دارد فرصت خوبی است که آن را conjures یک تصویر شاعرانه قارچ سمی و یا شاید یک خوشه پوش قارچ در حال رشد از یک کاهش یافته وارد شوید و یا توده ای از برگ. اگرچه شگفت آور متنوع انواع قارچ در سراسر این سیاره قارچ که پوسیدگی ماده گیاهی مانند این یاد ساکنان جنگل مورد توجه خاص دانشمندان به دلیل آنزیم است که استفاده از آنها برای شکستن دشوار گیاهی دیواره سلولی به قندهای ساده می توان تولید انبوه و استفاده در فرآیندهای صنعتی است که تولید با ارزش کربوهیدرات بر اساس ترکیبات مانند سوخت های زیستی.

جالب توجه است که این قارچ قادر به خیاطی که گیاهی دیواره سلولی-اهانت آمیز آنها ترشح آنزیم های مبتنی بر ترکیب منابع غذایی در دسترس است. به بررسی چگونگی قارچ حس و پاسخ در این شیوه یک تیم از دانشمندان به رهبری دانشگاه برکلی با استفاده از چند تکنیک برای مطالعه ژن, ژن محصولات و ژن تنظیم فرآیندهای در قارچ Neurospora crassa. به تازگی منتشر شده کار - همکاری N. لوئیس شیشه ای' آزمایشگاه با محققان دپارتمان انرژی ایالات متحده مشترک ژنوم موسسه (JGI) واقع در آزمایشگاه برکلی و دانشگاه فنی مونیخ - می افزاید: به یک آرایه غنی از مطالعات به دنبال بهبود درک ما از قارچی ژنوم.

"این مقاله بررسی چگونگی ascomycete قارچ - بزرگترین شاخه در داخل قارچی پادشاهی - را انتخاب کنید که چه چیزهایی برای خوردن در یک محیط از بسیاری از انتخاب های غذایی توضیح داد:" اولین نویسنده وینسنت وو. "کنجکاوی کنار این قارچ ها در حال حاضر در حال استفاده برای تولید آنزیم ها و پروتئین و دیگر مواد شیمیایی در مقادیر انبوه بنابراین درک چگونه آنها تصمیم می گیرید چه چیزی برای خوردن می تواند منجر به شیوه های جدیدی از مهندسی این موجودات به موثر تر و پایدار مونتاژ این محصولات است. این تحقیق شامل یک transcriptomics تجزیه و تحلیل با استفاده از DAP-seq جدید و قدرتمند تجزیه و تحلیل ژنتیکی ابزار اجرا در JGI."

###

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب