کاخ سفید به دنبال طرح امنیت انرژی برای اروپا در بحبوحه بحران اوکراین است
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، پس از نشست سران ایالات متحده و روسیه با جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، در ویلا لا گرانژ در ژنو، سوئیس، 16 ژوئن 2021، یک کنفرانس خبری برگزار می کند.
دنیس بالیبوس | رویترز
واشنگتن - دولت بایدن به دنبال راههایی برای تامین انرژی برای متحدان اروپایی است، در صورتی که مسکو صادرات نفت و گاز خود را به تلافی تحریمهای اعمال شده برای حمله به اوکراین کاهش دهد.
یک مقام ارشد روز سهشنبه در تماس با خبرنگاران گفت: ما در حال مذاکره با تولیدکنندگان بزرگ گاز طبیعی در سراسر جهان هستیم تا ظرفیت و تمایل آنها برای افزایش موقت عرضه گاز طبیعی و تخصیص این حجم به خریداران اروپایی را درک کنیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه ذخایر انرژی اروپا به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، گفت: «ما در تلاش هستیم تا حجم بیشتری از گاز طبیعی غیر روسی را از مناطق مختلف جهان از شمال آفریقا و خاورمیانه گرفته تا آسیا و ایالات متحده شناسایی کنیم. کاهش عرضه روسیه در چند ماه گذشته.
این مقام که به منظور به اشتراک گذاشتن جزئیات برنامه های در حال انجام از ذکر نام خود خودداری کرد، گفت که دولت همچنین در حال هماهنگی با خریداران و تامین کنندگان عمده گاز طبیعی مایع برای اطمینان از انحراف به اروپا در صورت لزوم است.
یکی از مقامات ارشد دوم در تماس با خبرنگاران توضیح داد: "اگر روسیه تصمیم بگیرد که عرضه گاز طبیعی یا نفت خام خود را به سلاح تبدیل کند، بدون عواقب برای اقتصاد روسیه نخواهد بود."
"این [Russia] این مقام با بیان اینکه صادرات نفت و گاز حدود نیمی از درآمدهای بودجه فدرال روسیه را تشکیل می دهد، گفت: اقتصاد یک بعدی است و این بدان معناست که حداقل به همان اندازه که اروپا به تامین انرژی خود نیاز دارد، به درآمدهای نفت و گاز نیاز دارد.
این مقام گفت: "این یک مزیت نامتقارن برای پوتین نیست. این یک وابستگی متقابل است."
برای ماهها، ایالات متحده در کنار متحدان اروپایی تهدید کردند که اگر ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه دستور حمله به اوکراین را بدهد، عواقب اقتصادی سریع و شدیدی خواهد داشت.
"او هست [Putin] هرگز تحریم هایی مانند آنچه که من قول داده بودم ندیده بودم.» رئیس جمهور جو بایدن هفته گذشته در پاسخ به سوالی درباره اقدامات بالقوه اقتصادی ایالات متحده گفت.
بایدن گفت در صورتی که پوتین به اوکراین حمله کند، "فاجعه" در انتظار روسیه است، اتفاقی که آژانسهای اطلاعاتی هفته گذشته هشدار دادند که ممکن است ظرف یک ماه اتفاق بیفتد.
این ارزیابی اطلاعاتی به دنبال استقرار فوقالعاده بیش از 100000 نیرو و تجهیزات روسی در امتداد مرز اوکراین است. در هفته های اخیر، کرملین نیروهای بیشتری از روسیه را به بلاروس مستقر کرد.
جان کربی، سخنگوی پنتاگون روز دوشنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت: "آنها نه تنها هیچ نشانه ای از کاهش تنش نشان نداده اند، بلکه در واقع توانایی نیروی بیشتری را اضافه می کنند."
هواپیمای نظامی روسیه حامل سربازان روسی در پایگاه نظامی منطقه ایوانوو (فرودگاه ایوانوو-سورنی)، خارج از مسکو، روسیه، در 06 ژانویه 2022.
خبرگزاری آنادولو خبرگزاری آنادولو گتی ایماژ
افزایش کنونی شبیه اقدامات روسیه در آستانه الحاق غیرقانونی کریمه در سال 2014 است، شبه جزیره ای در دریای سیاه، که غوغای بین المللی را برانگیخت و مجموعه ای از تحریم ها را علیه مسکو به راه انداخت.
یکی از مقامات با اشاره به اقدامات ایالات متحده در سال 2014 گفت: "این بار ما از بالای نردبان تشدید شروع می کنیم و در آنجا می مانیم. ما تلاش کرده ایم تا این قصد را به وضوح نشان دهیم."
کرملین قبلاً از حرکت نیروها به عنوان یک تمرین نظامی دفاع کرده و آماده شدن برای حمله به اوکراین را رد کرده است. در همین حال، مسکو درخواست کرده است که درخواست اوکراین برای پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی رد شود.
از سال 2002، اوکراین به دنبال ورود به ناتو بوده است، جایی که بند 5 این گروه بیان می کند که حمله به یک کشور عضو، حمله به همه آنها تلقی می شود.
دولت بایدن در کنار اعضای ناتو معتقدند که نمی توانند چنین درخواستی از کرملین را پذیرا باشند.
ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در دیدار با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در بروکسل، بلژیک، 14 آوریل 2021، بیانیه ای را ارائه می دهد.
یوهانا جرون رویترز
پیشبینی دولت بایدن از اقدامات متقابل اقتصادی بالقوه در حالی است که وزارت امور خارجه عصر یکشنبه دستوری برای اعضای واجد شرایط خانواده کارکنان سفارت خود در کیف صادر کرد که به دلیل وخامت شرایط امنیتی کشور را ترک کنند.
وزارت امور خارجه همچنین روز یکشنبه توصیه کرد که همه شهروندان آمریکایی در اوکراین فورا کشور را ترک کنند.
یک مقام ارشد وزارت امور خارجه شامگاه یکشنبه در تماسی با خبرنگاران گفت: "توصیه ما به شهروندان آمریکایی که در حال حاضر در اوکراین هستند این است که آنها باید اکنون با استفاده از گزینه های حمل و نقل تجاری یا خصوصی در دسترس خارج شوند."
این مقام که خواست نامش فاش نشود، افزود: «شرایط امنیتی، به ویژه در امتداد مرز اوکراین و در کریمه تحت اشغال روسیه و در شرق اوکراین تحت کنترل روسیه، غیرقابل پیشبینی است و میتواند بدون اطلاع کمی بدتر شود».
دومین مقام ارشد وزارت امور خارجه گفت که آنها قادر به ارائه تعداد دقیق شهروندان آمریکایی ساکن یا در حال سفر در اوکراین نیستند.
این مقام توضیح داد: «شهروندان آمریکایی ملزم به ثبت نام سفر خود به یک کشور خارجی نیستند و ما فهرست جامعی نداریم.
[ad_2]