یک دقیقه به طور همزمان تحلیل تندی قطعات در کیمچی

تصویر: حساسیت بالا همزمان تجزیه و تحلیل روش تندی قطعات در کیمچی. مشاهده بیشتر اعتبار: جهان موسسه کیمچی(W

توسط MOHAMADREZASITE در 26 خرداد 1399
IMAGE

تصویر: حساسیت بالا همزمان تجزیه و تحلیل روش تندی قطعات در کیمچی. مشاهده بیشتر

اعتبار: جهان موسسه کیمچی(Wikim)

جهان موسسه کیمچی (WiKim) اعلام کرد که توسعه آن از یک تحلیل سریع روش برای تعیین کمیت کپسایسین (CAP) و dihydrocapsaicin (DHC) که عمده تندی قطعات در کیمچی در عرض 1 دقیقه.

جدید روش تحليل بود که به طور مشترک توسعه یافته توسط تیم تحقیقاتی پروفسور سئونگ هو کانگ در Kyung Hee دانشگاه و دکتر Ji-Hyoung هکتار در WiKim اشاره به حساسیت بالا الکتروفورز مویرگی است که انجام شده است در submillimeter قطر مویرگ های پر شده با سورفكتانت در رابطه با اعمال میدان الکتریکی و لیزری. این روش تحلیلی در نظر دارد به سرعت و با دقت شناسایی تنها کلاه و DHC میان اجزای مختلف در نمونه است.

متعارف آزمون مانند کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) بکار گرفته شده است برای شناسایی تندی قطعات با استفاده از تخصصی تجزیه و تحلیل تجهیزات. این روش HPLC طول می کشد حدود یک ساعت به تجزیه و تحلیل کلاه و DHC محتوا در کیمچی.

علاوه بر این, جدید تحليلی توسعه یافته توسط مشترک تیم تحقیقاتی طراحی شده است برای استفاده از ولتاژ برنامه (VP)-بر اساس خزه electrokinetic chromatography (MEKC) که با استفاده از ترکیبی از این دو نوع ترکیب مختلف مسئول فنی برای افزایش حساسیت تشخیص است که اعمال می شود برای نمونه در خاص است.

یک micelle یک خوشه از ذرات کلوئیدی که در حال تشکیل خود به خود از طریق self-assembly مولکول یا یون.

تونر electrokinetic chromatography (MEKC) اصلاح مویرگی, شکل دیگر, الکتروفورز که در آن analytes از هم جدا هستند و بر اساس analyte-micelle تعامل ساز در مویرگ ها است که عمدتا توسط آب گریزی.

به عنوان یک نتیجه از آزمایش کلاه و DHC شد به طور همزمان جدا و شناسایی شده در تنها 53 s نشان می دهد که بهبود تشخیص حساسیت از عمده تندی قطعات توسط 4,230 بار و 2,382 بار به ترتیب در مقایسه با معمولی روش HPLC.

"ما تجزیه و تحلیل جدید اجازه خواهد داد که اطلاعات دقیق در مورد تند سلیقه کیمچی ارائه می شود برای مصرف کنندگان اجازه می دهد آنها را به های مختلف را انتخاب کنید کیمچی محصولات است که با توجه به تنظیمات خود را. ما نیز همچنان به دنبال استانداردسازی تحقیقات در مورد طعم و بوی کیمچی در آینده" سرپرست دکتر Hak-جونگ چوی اظهار داشت.

یافته های این پژوهش خواهد بود در ماه سپتامبر منتشر شده با موضوع شیمی مواد غذایی, یک مجله بین المللی در زمینه علوم و صنایع غذایی.

###

جهان موسسه کیمچی (Wikim)(https://www.nst.re.kr/nst_en/عضو/03_17.jsp) یک دولت-بودجه پژوهشی موسسه به منظور انجام تحقیقات و توسعه مرتبط با کیمچی منجر به ملی نوآوری طبیعت و توسعه کیمچی صنعت است که تقویت پول ملی رشد.

عنوان مقاله: ولتاژ برنامه مبتنی بر MEKC با LIF تشخیص سریع کمی از بومی کپسایسین و dihydrocapsaicin در مواد غذایی

نويسنده مسئول: دکتر Ji-Hyoung هکتار از ایمنی بهداشتی و تجزیه و تحلیل مرکز در جهان موسسه کیمچی و پروفسور سئونگ هو کانگ وزارت کاربردی شیمی در Kyung Hee University

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! مسئول صحت اخبار منتشر شده به EurekAlert! با کمک موسسات و یا برای استفاده از هر گونه اطلاعات از طریق EurekAlert سیستم.



tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب